Fritidsgrund fra EDC

Lyngsletten 35, Ferring

7620 Lemvig

298.000 kr.

Byg dit drømmehus helt tæt på både Vesterhav og Sø

Byg dit drøm­me­som­mer­hus lige hér midt i naturskønne rammer, der på mange måder udfylder den perfekte ferie. Tæt på vandet med masser af frisk havluft og tilmed et roligt som­mer­hu­s­om­rå­de, hvor ro og natur går hånd i hånd.
Vesterhavet byder på smukke oplevelser uanset årstid, og uanset om du er stor eller lille, ung eller gammel vil en solnedgang på et tæppe i klitterne med madkurv og godt selskab altid et hit.

Lige nu udbyder vi denne fine byggegrund i Ferring, hvor både Vesterhavet og Ferring Sø udgør to af som­mer­hu­s­om­rå­der­nes store trækplastre. Dermed kan I få en fritidsbolig præcis efter jeres ønsker på en skøn, ugeneret grund helt tæt ved stranden.

Klitterne og stranden ved Ve­ster­hav­sky­sten breder sig blot få hundrede meter fra grunden, så det bliver nemt at inddrage mor­gen­duk­ker­ter og af­tensvøm­me­tu­re i den daglige ferierutine. Ferring Sø byder på nogle skønne ruter til gå- og cykelture, og ved søen finder I også en shelterplads, hvor I kan tage på udflugt med rygsækken fuld af snobrødsdej og gode van­dre­hi­sto­ri­er.

Søger I et par kilometer mod syd kan I ikke undgå at få øje på det rødmalede Bovbjerg Fyr, hvor der altid sker lidt af hvert. Her er en hyggelig café med strikkedage, kunst­ud­stil­lin­ger og fællessang, mens fyret også er udgangspunkt for mere actionprægede aktiviteter som paragliding og rapelling.

I Vejlby ved den nordlige ende af søen finder I en købmandsbutik, så gåturen nemt kan kombineres med et par tilføjelser til køleskabet, mens større indkøb kan klares i Lemvig eller Harboøre, som begge ligger inden for en køreafstand på cirka et kvarter. Afsætter I 20 minutter, når I til Thyborøn, hvor I kan supplere en hyggelig is på havnen med et par friskfangede fisk til grillen derhjemme.

Thyborøn er i det hele taget en rigtig hyggelig havneby, med børnevenlig badestrand, populære fi­ske­re­stau­ran­ter, aktivt havnemiljø, butikker, og meget andet, der gør denne by til en skøn turist-by der bestemt er mere end en enkelt dagstur værd.

Området er kort sagt skønt, rigt på både natur og kultur. Kontakt os på tlf. 96 63 40 00 for mere info om grunden.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71105370
Grundareal
1.003 m²
Ejerudgifter pr. md.
669 kr.
Liggetid
282 dage
Prisudvikling
0,00 %
Pris
298.000 kr.Ekskl. til­slut­nings­af­gif­ter

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
25.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
1.868 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
1.447 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Rune Kamedula

Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

rka@edc.dk21 21 79 55EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00