Fritidsgrund fra EDC

Remmerstrandvej 89A, Gudum

7620 Lemvig

895.000 kr.

Byg nyt ved Nissum Bredning

Drømmer du om at holde ferie i dit eget nyopførte sommerhus ved vandet? så er her en enestående mulighed i det naturskønne område Remmerstrand ved Nissum Bredning i Limfjorden.

Rem­mer­strand­vej 89 A er beliggende på en 2.120 m2 stor grund med udsigt til Limfjorden. Her kan bygges op til 212 m2.

Byggestilen vil være et etplans sommerhus, i en max. højde på 4,5 meter, med sort træbeklædning og store åbne glasarealer evt. kombineret med andre materialer såsom beton, såfremt det kan bidrage til god fa­ca­dear­ki­tek­tur. Lokalplanen sikrer at der opretholdes en helhed og et samlet udtryk for området og at den lokale unikke bevoksning bevares.

Grunden ligger kun et stenkast fra den børnevenlige badestrand. Husene svæver over
området og er på denne måde sikret mod fremtidige kli­maud­for­drin­ger - Det lettere kuperede område giver derfor mere eller mindre luft under husene.

Blot 600 meter fra adressen ligger en mindre havn, med mulighed for at have båden liggende.
Remmerstrand ligger med blot 15 minutters kørsel til både Lemvigs og Struers midtby og blot 4 km fra nærmeste købmand i Humlum, som også byder på flere spisesteder. Inden for den samme radius, er muligheden for at spille golf, da både Lemvig og Humlum har en golfbane.

Den korte afstand til Vesterhavet holder vandet dejlig frisk at bade i, og der kan ved stranden samles østers, som kan nydes med en flaske champagne, når familie og venner er på besøg.
Her er tale om et enestående og naturskønt område, der skal ses og opleves.


Kontakt os på tlf.: 97851900 eller besøg os i butikken, så vi sammen kan gøre drømmen til virkelighed.

Når en dør lukkes åbnes der en ny.....

Oprindeligt et citat fra Alexander Graham Bell, manden som opfandt telefonen. Citatet fortsatte dog således: ”…men vi har ofte så travlt med at ærgre os over den lukkede dør, at vi end ikke ænser den åbne." Hvor er det dog rigtigt - heldigvis har livet lært mig, at have fokus på den åbne dør.

Gitte Lund Ellebæk

Indehaver, ejendomsmægler

gitte.705@edc.dk40 45 19 4397 85 19 00EDC Ejen­doms­grup­pen