Fritidsgrund fra EDC

Amaliesvej 10, Trend

9670 Løgstør

125.000 kr.

Fritidsgrund - Ingen byggepligt.

Fritidsgrund i naturskønt område i Trend. Ligger op til stisystem, som går helt ned til den børnevenlige badestrand. Grunden er fuld byggemodnet, med vand og el ført frem til grunden. Der vil skulle betales til­slut­nings­af­gift til El og der skal etableres brønd til vandur, i forbindelse med grunden bebygges. Det er lokalplan 61 som er gældende for området. Der er ingen byggepligt. Grunden er i 2015 blevet ryddet for bevoksning, så grunden står klar til opførelse af det nye sommerhus.

Trend er et populært som­mer­hu­s­om­rå­de med fin børnevenlig badestrand, campingplads samt gode surf- og fi­ske­mu­lig­he­der. Området er meget naturskønt, og her er man tæt på både restaurant og ind­købs­mu­lig­he­der. Rønbjerg Feriecenter med badeland, bowling og tennisbaner ligger tæt ved området. Trend er desuden kendt som et godt Kitesurfing-område. Er du til golf, kan du nå 8 golfbaner inden for 30 min.

Trend sommerhus område ligger ved Limfjorden i det sydvestlige hjørne af Ve­st­him­mer­lands Kommune. Området besøges af mange turister, hele året rundt. Fra området er der ca. 15 km til Løgstør og ca. 50 km til Viborg, mens afstanden til Ålborg er ca. 60 km.

Egnen omkring Trend er kendt for den smukke, afvekslende natur, med Trend Skov, som bl.a. rummer den kongelige families jagt receidens med tilhørende skovarealer. Ved skovens nordlige begrænsning ligger den fredede Trend ådal pludselig foran én med Trend Å slyngende sig igennem terrænet med udløb i Limfjorden ved landsbyen Trend.

Landevejen mellem Viborg og Løgstør løber gennem landsbyen Trend med Trend Kro centralt beliggende ved landevejen, hvor der ligeledes findes dagligdags butik ved Trend Camping.
Nord for Trend på landevejens vestsiden strækker sig et ca. 2 km langt off. tilgængeligt strandareal med sandstrande og græsarealer. Der er gode bademuligheder og mulighed for at have mindre både liggende på arealet. Fra stranden er der flot udsigt over Bjørnsholm Bugt til øerne Fur og Livø og mod nord fremtoner Vitskøl Klosters hvide bygninger.

På landevenens øst side ligger som­mer­hu­s­om­rå­der­ne, nærmest på de flade skovbeklædte arealer der lidt ældre som­mer­hu­s­om­rå­de og længere mod øst overfor et smukt skrænt- og voldparti, resterne af ste­nal­der­ha­vets kyst, ligger det ny som­mer­hu­s­om­rå­de ved Trend.

I lokalplan 61, tinglyst 4.6.2002 er området udlagt til som­mer­hu­s­om­rå­de, og der er fastlagt bestemmelser om områdets udstykning, vejbetjening, be­byg­gel­ses­for­hold m.m., ligesom adgangen til stranden er sikret i vedtægten.

Der er fastlagt supplerende bestemmelser om fællesarealer, beplantninger m.m., som bidrager til at skabe et beboervenligt fritidsområde i harmoni med områdets naturskabte værdier, som især præges af adskillige levende hegn og fredede kæmpehøje.

Fakta om Vesthimmerland (36.012 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.094 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.699 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.006 kr./md.
Antal folkeskoler
14
Gns. klassekvotient
18,3

Oplysninger

Sagsnr.
96702195
Grundareal
1.275 m²
Ejerudgifter pr. md.
136 kr.
Liggetid
3329 dage
Prisudvikling
-30,00 %
Pris
125.000 kr.Ekskl. til­slut­nings­af­gif­ter

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
25.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
767 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
589 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Tobias Ringgaard Møller

Ejendomsmægler, MDE

tomo@edc.dk30 55 59 30EDC Løgstør

EDC Løgstør

Østerbrogade 9, 9670 Løgstør

967@edc.dk98 67 33 44