Fritidshus fra EDC

As Strandby 55, As Vig

7130 Juelsminde

3.000.000 kr.

3/2 rum, 70 m²

Ekstraordinært sommerhus med skønt terrassemiljø

Velkommen til Sølund Livings svar på et unikt og ekstraordinært sommerhus, hvor der er kræset lidt ekstra for designet. Sommerhuset fremstår stilrent og med stort fokus på lysindfald, gode materialer og sans for detaljen.

Sommerhuset er opført af Sølund Living og her er der ikke blevet gået på kompromis med noget som helst - her kan du blot nyde den gode tilværelse. Sommerhuset har et samlet boligareal på 70 m², som er fordelt på hovedhuset og det tilhørende anneks. Hovedhuset rummer et skønt og lyst soveværelse med højt til loftet. Dertil kommer det moderne badeværelse med gulvvarme og den rummelige hems. Husets hjerterum, køkken/alrummet, er funktionelt indrettet med lyse og stilrene materialer, hvor prak­ti­ka­li­te­ten samtidig er i top. Fra både soveværelset og alrummet er der direkte udgang til sommerhusets unikke og intime terrassemiljø.

I annekset er der et fint soveværelse, et stort og moderne badeværelse med bruseniche og gulvvarme, lys og indbydende hems samt en skøn stue med store vinduespartier. Fra annekset er der ligeledes mulighed for at åbne op til terrassen.

Sommerhusets terrassemiljø er et kapitel for sig selv, der smukt binder annekset og hovedhuset sammen. Her er der plads til at samle familien og nyde de danske sommeraftner på terrassen. Du finder også et skønt vildmarksbad der er helt perfekt en stjerneklar aften og hvad er bedre end at slutte af med en tur i sauna. Fra matriklen er der ganske få meter til den lokale købmand i As Vig og den dejlige børnevenlige badestrand. I området omkring sommerhuset kan I nyde smukke gå- eller cykelture til bl.a. havnebyen Snaptun, Palsgaard Slotspark eller Juelsminde. I Juelsminde finder du flere gode butikker, spisesteder og den hyggelige lystbådehavn.

Har du forelsket dig i Sølund Livings design og har du muligvis selv en byggegrund, så vil Sølund Living meget gerne hjælpe jer med at opføre jeres nye sommerhus. Det kan være magen til det, I ser her på adressen eller en helt anden indretning. Kontakt EDC for mere info.

*****Hvad kan jeg tjene ved udlejning af sommerhuset?*****

Hvis I ønsker at udleje sommerhuset eller få et indblik i hvad sommerhuset kan indbringe ved udlejning så har EDC-Ejen­doms­cen­tret et ud­lej­nings­bud­get, som er udarbejdet af det lokale fe­ri­e­hus­ud­lej­nings­bu­reau Feriepartner Odder-Juelsminde.

Tøv heller ikke med at kontakte Feriepartner Odder-Juelsminde direkte for en uforpligtende snak på tlf.: 87 80 26 00.

Livet er fuld af drømme

Drømme går i opfyldelse ved et hussalg eller køb. Derfor gør jeg mig umage hver eneste dag. For mig handler det om at have en plan og nå målet sammen med mine kunder