Fritidshus fra EDC

Halvrebene 63, Als

9560 Hadsund

1.150.000 kr.

5/3 rum, 79 m²

God placering tæt på Kattegat.

Dette fine sommerhus emmer af charme og ægte dansk som­mer­hus­stem­ning.

Huset rummer følgende: Køkken, stue, udestue samt 3 værelser og et depotrum.

Køkkenet er holdt i lyse nuancer, hvilket giver en fantastisk rummelighed.

Stuen, der er i åben forbindelse med køkkenet, er dejlig stor og rummelig med et skønt lysindfald fra det store vinduesparti ud mod udestuen.
Udestuen fungerer som en forlængelse af stuen, og kan nydes året rundt hvad end solen står højt på himlen, eller regn og sne daler ned.
Derudover byder boligens sam­lings­punk­ter i køkken, stue og udestue på et kig til vandet!

Værelserne er alle dejlig lyse og har en fin størrelse.

Badeværelset fremstår pænt og rummeligt.

Sommerhuset er beliggende på en dejlig, lukket grund hvor man kan nyde vind og vejr i fred og ro. Grunden indbyder til mange timers boldspil, stangtennis og hygge.

Halvrebene henvender sig til dig, der elsker fred, ro og skøn natur. Området der ligger ved Kattegat og den smukke Mariager Fjord indbyder til gå- og cykelture i det naturskønne terræn eller en fiske- eller sejltur i bølgen blå. Feriebyen Øster Hurup med den skønne badestrand ligger blot 10 min kørsel herfra.

Fritidshusene i Mariager Fjord kommune skal tilsluttes offentlig kloak. Indhent yderligere information ved Mariagerfjord Vand A/S, som kan kontaktes på 99 52 53 54 eller mail@mfv.dk.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Fatima Shamma

Ejendomsmægler, MDE, Indehaver & Certificeret Køberrådgiver, Diplomvaluar

fs.956@edc.dk40 46 86 5598 57 31 11EDC Hadsund