Helårsgrund fra EDC

Arne Jacobsens Vej 190

4690 Haslev

975.000 kr.

Ny udstykning - Ny oplevelse

Hvem siger, man ENTEN skal bo i byen ELLER udenfor? Det 51 hektar store område Skovholmslund ved Haslev er opkaldt efter den gamle proprietærgård, der ligger i midten – og et levende bevis på, at man sagtens kan få det bedste fra begge verdener.

Visionen for det nye boligområde er at skabe sammenhængende oplevelser ved at binde bebyggelse sammen med bl.a. levende hegn, bække, legeområder og skov. Samspillet mellem det omgivende land og den nye udstykning gør Skovholmslund til en grøn oase af muligheder for forældre, der vil bo i gå- eller cykelafstand fra skole, shopping og sport – og samtidig kunne give deres børn en barndom, hvor hullet i hækken giver direkte adgang til eventyrlige opdagelser med vennerne.

Sammenhængende op­le­vel­ses­for­løb uden gennemkørende trafik
Områdets klukkende puls er den charmerende Troelstrup Bæk, som sammen med områdets søer, inviterer til haletudseture og frøsafari. Løbende i øst-vest-gående retning deler den det nye boligområde i to halvdele. Den nordlige zone støder op til Teestrupvej, og den sydliges grænse markeres af gårdens oprindelige diger.

På utraditionel vis lægger lokal- og helhedsplanen op til et levende boligområde, der får sin energi af såvel menneskelige interaktioner som sanselige oplevelser. Synergien mellem bebyggelse og fællesarealer, hvor fauna og flora følger deres egen natur og vokser frit, giver en autentisk sam­men­hængs­kraft. Beboere kan fx se frem til at tumle i enggræsset, sætte tænderne i områdets årlige høstudbytte, fejre Sankt Hans i amfiteatret og få røde næser til sne­boldskam­pe­ne på kælkebakken.

Uanset hvor højt eller lavt solen står på himlen, er områdets største attraktion dog den daglige kontakt med den sydsjællandske natur, hvis frugttræer, vandløb, skovbryn, legeområder og hemmelige huler for mange vil være synonyme med drømmen om det ideelle hjem.

Mange forskellige boligformer giver mange forskellige fællesskaber
Området omkring gården Skovholmslund er allerede delvist beboet, og arbejdet med at udstykke jord og planlægge de mange nye forløb er allerede undervejs. Udviklingen – også af in­fra­struk­tu­ren – sker med henblik på at reducere aftrykket på klimaet. De nyanlagte regn­vej­rs­bas­si­ner er udformede som søer og dermed et godt eksempel på, at bæredygtighed og moderne kli­ma­funk­tio­na­li­tet også kan have en æstetisk og op­le­vel­ses­mæs­sig funktion.

Alt efter terrænet og lokalplanens bestemmelser for henholdsvis åben-lav og tæt-lav bebyggelse kan der bygges den helt rigtige type af hus. Og akkurat som de mange forskellige grønne frirum inviterer til nyt liv, er de mulige kombinationer af forskellige bebyggelser med til at sætte rammerne for en unik type byområde, hvor voksne og børn på kryds og tværs kan knytte bånd til deres nye naboer. Mindre ligusterhæk, mere fællesskab.

www.skovholmslund.dk

Fakta om Faxe (37.344 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
25
Landsgennemsnit
26,197

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.278 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.026 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.773 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
20,6

Oplysninger

Sagsnr.
48006815
Grundareal
900 m²
Ejerudgifter pr. md.
879 kr.
Liggetid
31 dage
Prisudvikling
0,00 %
Pris
975.000 kr.Inkl. til­slut­nings­af­gif­ter

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
50.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.328 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
4.873 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Henrik Hansen

Ejendomsmægler MDE, Indehaver

hc@edc.dkEDC Selandia Haslev

EDC Selandia Haslev

Jernbanegade 59, 4690 Haslev

480@edc.dk56 31 33 00