Helårsgrund fra EDC

Poul la Cours Vej 90

6600 Vejen

681.600 kr.

84 byggegrunde i Askov

Byggegrundene
Boligområdet består af 84 grunde, der ligger i et dejligt, lukket boligområde. Man kommer til området fra Ø. Skibelundvej i Askov.
Vejen Kommune har anlagt en cykelsti gennem området, der bugter sig igennem et stort, grønt område. Den fører til børnehave og Askov-Malt Skole. Langs stien er der anlagt mange forskellige faciliteter, bl.a. Parkourområde (udefitness), legeplads til de små og også til de lidt større samt en flot multibane på hele 10 x 20 meter, hvor der kan spilles fodbold, håndbold, basketball og hockey. Som en særlig finesse er banen med flotte træbander og med gummi-belagt underlag.
Hele området færdiggøres med opstammede egetræer langs boligvejene, alle fællesområder samt ”Frugtstien” - den nord-sydgående sti, hvor der bliver plantet mange forskellige buske og træer, der bærer frugt og bær. De 84 grunde har forskellige størrelser fra ca. 600 m² og op til knap 1.400 m². Mange er omkring 1.000 m². Priser fra 398.400 kr. inkl. moms (afhængigt af størrelse og beliggenhed) med tillæg af til­slut­nings­om­kost­nin­ger.

Når man køber en byggegrund, så bestemmer man naturligvis selv, hvem der skal opføre drømmehuset. Der er ikke byggepligt i området, men tomme grunde skal passes, så de er pæne at se på.

Forhør gerne nærmere om, hvilke grunde der er ledige. Se mere på www.poullacoursvej.dk

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Slangerup

Indehaver, ejendomsmægler, købermægler MDE

ls@edc.dk20 33 45 6658 58 73 11EDC Unkic, Bærentsen & Slangerup