Helårsgrund fra EDC

Juliehøj 47

7120 Vejle Øst

1.395.000 kr.

Få grunde tilbage

Naturskøn byggegrund - Juliehøj - Tirsbæk Bakker

FÅ GRUNDE TILBAGE I DENNE UDSTYKNING!
Denne helt unikke udstykning er beliggende i det attraktive Tirsbæk bakker, hvor næsten alle grundene er beliggende med et storslået udsigt til naturen og de smukke anlagte søer i området. Her får du virkelig en udstykning, hvor man har lagt fokus på udsigt og de gode solforhold med placeringen af grundene. Der er udstykket 44 byggegrunde i denne nye udstykning Juliehøj. Nærværende grund er en del af delområde 2, hvor man også har mulighed for, at bygge i 2 etager.

Ved en gåtur i dette skønne naturområde, skal du ikke snyde dig selv for stierne inde i skoven, som ganske enkelt er en oplevelse og som IKKE findes i nogen anden udstykning i Vejle. Stierne forbinder i øvrigt smukt områderne sammen, så man kan færdes trygt i området. Der er mulighed for at gå gennem skovarealerne helt ned til Tirsbæk Gods og Vejle fjord.

Området er en del af det eftertragtet boligområde i Tirsbæk Bakker, som er under stor udvikling i
disse år. Området består af ”Katrinelund”, ”Tirsbæk Søvej”, ”Frydenlund”, ”Sofiehøj”, ”Julianelund”, ”Juliehøj” og "Emiliedalen".

Sælger af udstykningen ligger ekstra ordinært mange penge i, at gøre denne udstykning til Vejles absolut mest attraktive udstykning, med store grønne arealer, søer, stier og generelt god luft mellem villaerne.

Området er stedet for dig, som ønsker luft, ro og natur til alle kanter, et stærkt nabofællesskab og kort afstand til indkøb, skole og institution. Tirsbæk Bakker – Juliehøj tilbyder grønne friarealer, skov samt ny anlagte søer i hele området. Man har bibeholdt meget af den eksisterende natur, hvilket giver boligområdet et etableret udtryk!
Den sjældne kobling mellem privatliv og fællesskab karakteriserer livet i Tirsbæk Bakker, og gør det til et unikt boligområde. Hvad enten det er en dugfrisk sommermorgen eller en blæsende efterårsdag, så er naturen sin helt egen og i konstant forandring. En forandring, som du i Tirsbæk Bakker kommer tættere på, end de fleste boligejere tør drømme om.

Du kan mountainbike i skoven, benytte stierne til din løbetur eller slentre en tur ned gennem området til Tirsbæk Strand, hvor du kan både kan sejle og bade.
Børnene kan lege frit i de trygge omgivelser, og om vinteren kan du kælke i områdets kuperede terræn. Med et hjem i Tirsbæk Bakker er du hurtigt på mo­tor­vejs­net­tet – og med Tirsbæk Bakkers centrale placering i landet er vejen til både Jylland, Fyn og Tyskland kort.
Benytter du offentlig transport, er der busrute fra Tirsbæk Bakker, som du kan benytte næsten lige uden for din hoveddør.
Indkøb kan foretages i Bredballe Centret med mange butikker, som ligger 5 minutter fra dit hjem, og står den på shopping, så er der kun 12 minutter til Vejle centrum.
I Bredballe finder du både Hældagerskolen, Kir­ke­bak­ke­sko­len samt Bredballe Privatskole, og i Bredal ligger Engum skole.
Integreret institution på Tirsbæk Bakker, hvilket vil give optimale pas­nings­mu­lig­he­der i nærområdet. Såvel skoler som dag­sin­sti­tu­tio­ner ligger i cykelafstand, hvor et gennemtænkt cykel- og gangstisystem kobler sig på de om­kring­lig­gen­de stier.
Hele området byder desuden på mange fri­tidsak­ti­vi­te­ter for både store og små.

Kontakt EDC Domus Vejle for nærmere information på tlf. 7582 2522 eller skriv til vores mægler på mail ba@edc.dk eller mail 714@edc.dk og hør, hvordan du kommer nærmere din drømmebolig i denne unikke udstykning.

Indehaver Brian Bjerring Andersen tlf. 6120 0555, har været med igennem hele projektet på Tirsbæk Bakker og kender derved hele boligområdet Tirsbæk Bakker.

Fakta om Vejle (121.696 indbyggere)

Kommuneskat
23,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.015 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.205 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.225 kr./md.
Antal folkeskoler
27
Gns. klassekvotient
21,2

Oplysninger

Sagsnr.
71406602
Grundareal
1.066 m²
Ejerudgifter pr. md.
1.227 kr.
Liggetid
921 dage
Prisudvikling
0,00 %
Pris
1.395.000 kr.Delvist inkl. til­slut­nings­af­gif­ter

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
70.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
9.387 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
7.397 kr.
Læs mere om boliglån

Når boligen sælges, sælges en del af livet

Det handler derfor ikke bare om mursten, men boligdrømmen der skal sælges, vi gør os derfor umage hver dag, for at hjælpe sælger og køber godt videre

Brian Bjerring Andersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE

ba@edc.dk61 20 05 55EDC Domus

EDC Domus

Horsensvej 2A, 7100 Vejle

714@edc.dk75 82 25 22