Helårsgrund fra EDC

Gartnerlunden 4, Bremdal

7600 Struer

595.000 kr.

Attraktiv byggegrund uden byggepligt!

Går du med drømmen om at bygge nyt, så har du muligheden for at udleve drømmen på Gartnerlunden & Jordbærlunden.

Der udstykkes nu 11 par­cel­hus­grun­de, med super god beliggenhed og flere med mulighed for udsigt til vandet. Der kommer til at være egen indkørsel til Jordbærlunden, som vist på ud­styk­nings­teg­nin­gen. De 3 sydligste grunde med adgang fra Gartnerlunden.

Området ligger i Bremdal, helt tæt på Struer, så der er kort afstand til gode han­dels­mu­lig­he­der, skole og institutioner, skøn natur samt havnen i Struer.

Området er særligt kendetegnet ved sit meget kuperede terræn, som fra nord mod syd falder 13 meter, hvilket medfører, at der fra området er en god udsigt mod syd til Limfjorden samt Kilen med Struer i baggrunden.
Hovedparten af området har tidligere været anvendt til gartneri.

Området er let tilgængeligt for både hårde og bløde trafikanter. Der er kørende adgang til området fra Fjordvejen, hvor der på østsiden ligger en dobbeltrettet cykel- og gangsti. Derudover er der både syd og nord for området asfalterede stier.

Ifølge lokalplanen må der på grundene opføres fritliggende enfamiliehuse i op til 2 etager med en be­byg­gel­ses­pro­cent på maksimalt 30%. Der er ingen byggepligt.Grundene sælger inklusiv byggemodning og eksklusive til­slut­nings­af­gif­ter.
Byggemodningen forventes færdigt til foråret 2021. Asfaltering sker i løbet af 2021, når vejret tillader det.

Når en dør lukkes åbnes der en ny.....

Oprindeligt et citat fra Alexander Graham Bell, manden som opfandt telefonen. Citatet fortsatte dog således: ”…men vi har ofte så travlt med at ærgre os over den lukkede dør, at vi end ikke ænser den åbne." Hvor er det dog rigtigt - heldigvis har livet lært mig, at have fokus på den åbne dør.

Gitte Lund Ellebæk

Indehaver, ejendomsmægler

gitte.705@edc.dk40 45 19 4397 85 19 00EDC Ejen­doms­grup­pen