Helårsgrund fra EDC

Hunsballevej 67A

7600 Struer

995.000 kr.

Byg nyt i strandkanten til Venø Bygt

Du har nu en enestående mulighed for at opføre din nye drømmebolig, i rolige omgivelser og i smuk natur i det sydligste Struer.

Der er mulighed for at bygge din bolig på op til 154 m2 plus evt. kælder.

Alle ydre detaljer i projektet er i følge lokalplanen samt manual skitseret af ar­ki­tekt­fir­ma­et Møller Nielsens Tegnestue, så der sikres en ensartethed. Byggestilen skal være i funkis stil, men du har stor selv­be­stem­mel­se i forhold til materialevalg og udseendet på din bolig, så du kan sætte dit helt eget præg og få en unik bolig, der opfylder dine ønsker og behov. Viste tegninger er blot til inspiration.

Kom med os ud og oplev en helt fantastisk og unik beliggenhed i strandkanten. Lad udsigten udover fjorden inspirere dig – samtidig med drømme om muligheden for ro og afslapning med et godt glas vin på terrassen, mens udsigten nydes.

Med den nye motorvej med af- og påkørsel 8 min fra Struer centrum, så er Struer blevet endnu mere attraktiv at bosætte sig i. Et smørhul for det vestjyske område Holstebro-Struer-Lemvig. Med motorvejen er der heller ikke langt til det nye sygehus i Gødstrup, Herning, Brande osv.

De fordelagtige priser på huse i Struer er et fantastisk parameter. Hvor ellers vil man kunne købe så billigt med så unik en beliggenhed? Byen har rigtig meget at byde på: et stort sports- og ak­ti­vi­tets­cen­ter, sportsklubber, en livlig handelsby og masser af kultur og musik i byen. Desuden to store renoverede folkeskoler, friskoler samt dag­in­sti­tu­tio­ner. Naturen er et kapitel for sig selv. Fjorden lige udenfor vinduerne og indenfor kort afstand finder man den fantastiske ”Klosterheden Plantage”, skønne Venø og meget mere.
På baggrund af den helt unikke mulighed for at bo lige til vandet, så har mange interesserede købere allerede henvendt sig for at høre mere – og lige nu går det stærkt.

2 er solgt – skal den næste være din? Book et møde med vores ejendomsmægler Gitte Lund Ellebæk hurtigst muligt – og lad hende guide dig igennem mulighederne og potentialet i dette unikke byggeri. Ring tlf. 9785 1900.

Fakta om Struer (20.594 indbyggere)

Kommuneskat
25,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.758 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.723 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.924 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
19,4

Oplysninger

Sagsnr.
70503450
Grundareal
900 m²
Ejerudgifter pr. md.
1.267 kr.
Liggetid
893 dage
Prisudvikling
0,00 %
Pris
995.000 kr.Ekskl. til­slut­nings­af­gif­ter

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
50.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.732 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.173 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Når en dør lukkes åbnes der en ny.....

Oprindeligt et citat fra Alexander Graham Bell, manden som opfandt telefonen. Citatet fortsatte dog således: ”…men vi har ofte så travlt med at ærgre os over den lukkede dør, at vi end ikke ænser den åbne." Hvor er det dog rigtigt - heldigvis har livet lært mig, at have fokus på den åbne dør.

Gitte Lund Ellebæk

Indehaver, ejendomsmægler

gitte.705@edc.dkEDC Ejen­doms­grup­pen

EDC Ejen­doms­grup­pen

Mundbergs Allé 1, 7600 Struer

705@edc.dk97 85 19 00