Helårsgrund fra EDC

Klokkedybet 24

7800 Skive

595.000 kr.

Se mere her: www.vindebakke.dk

Se mere her: www.vindebakke.dk

Vinde Bakke er med en fantastisk beliggenhed på et syd/øst skrånende areal med smuk og storslået udsigt til Skive by m.m., et unikt område til fremtidens boligbyggeri i Skive.
Direkte tilknytning til cykel- og stisystem som forbinder området med byen, fjorden samt den øvrige del af Salling - centralt placeret i forhold til midtbyens tilbud og faciliteter.

Med udsigt over Skive by og det om­kring­lig­gen­de landskab udstykkes 1. etape af et nyt stort boligprojekt i Skive. Vejnavne er tildelt inspireret af H. C. Andersens eventyr - og stamvejen i området er "Elverhøj".

I 1. etape udstykkes på "Klokkedybet" ialt 29 par­cel­hus­grun­de i størrelse fra 800 til 1270 m². Grundene er placeret så områdets enestående topografi udnyttes bedst muligt, med bevaring af udsigt over Skive by fra de fleste grunde. På alle grunde må huse opføres i 1 eller 2 plan, men topografien giver interessante muligheder for opførelse af huse i forskudt plan.

I områdets nordøstlige hjørne på "Fyrtøjet" opføres 18 lavenergi-boliger i størrelsen fra 104 - 125 m² samt overdækket vognly med udhus på 32 m². Grundene er mellem 372 - 499 m². Husene opføres i 1 plan med anlagt græsplæne og bøgehæk.

Adgang til området sker fra Dølbyvej. Hele området er på ca. 200.000 m² og indeholder fællesarealer og store grønne områder og omkredses af en 3 meter bred natur/oplevelses-sti, som passerer den anlagte regnvands-sø, multibanen og de øvrige aktivitets-anlæg, som placeres i området, når det er færdigudbygget helt eller delvis.

Hele arealet er omfattet af lokalplan nr. 225 fra Skive Kommune.

Dit hjem - ramme om livet

Hjem er en forbindelse mellem den fysiske bolig og mennesket - et hjem opstår ikke uden denne forbindelse. At skabe et hjem er noget vi ikke kan lade være med - med EDC Skive finder du hjem

Asbjørn Møller Nielsen

Ejendomsmægler, Købermægler og Indehaver

amn@edc.dk61 61 56 0497 52 29 00EDC Skive