Helårsgrund fra EDC

Udsigten 31, Hjerk

7870 Roslev

295.000 kr.

Byggegrund med enestående beliggende med fantastisk udsigt over Limfjorden / Harre Vig.

BESIGTIGELSE AF EJENDOMMEN SKAL SKE EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED EDC MORS

Byggegrund med enestående beliggende med fantastisk udsigt over Limfjorden / Harre Vig.

Byggegrund beliggende i Hjerk by, en lille landsby i naturskønne Salling, hvor trygge omgivelser, godt naboskab og enestående natur er i højsædet. Med sin placering midt mellem Oddense og Roslev er der rig mulighed for at få alle behov opfyldt indenfor kort afstand, hvad enten det er skole, indkøb eller noget helt tredje.

Området er en nyudstykning med i alt 9 byggegrunde, hvor byggemodningen er afsluttet. Der er allerede solgt fire byggegrunde og der er derved 5 tilbage, som blot venter på deres nye ejer.

Grib muligheden og byg et dejligt nyt hus og glem alt om løbende renovering, høj varmeudgift, kompromisser og hvad der ellers hører til af udfordringer ved at bo i en ældre villa og brug hellere tiden på at nyde lige netop den type villa du ønsker og den indretning der passer lige netop dit behov.

Med den smukkeste udsigt over Limfjorden, de trygge omgivelser, det naturskønne område og den korte afstand til alting er der helt perfekte betingelser for familielivet og ingen.

Lyder ovenstående ikke tiltalende? Tag kontakt til os allerede i dag.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Kjelde

Boligrådgiver og indehaver

kjelde.790@edc.dk24 44 11 0096 83 00 92EDC Mors