Helårsgrund fra EDC

Sommervej 20A

7900 Nykøbing M

1.295.000 kr.

Byg jeres drømmehjem i byens mest attraktive område, hvor I får en enestående beliggenhed ved skov og strand.

Byg jeres drømmehjem i byens mest attraktive område, hvor I får en enestående beliggenhed ved skov og strand.

I kommer til at bo på Refshammer, som danner nogle rigtig gode rammer for børn, unge, voksne og seniorer. Der er fra grunden her faktisk kun 100 meter til vandet, 200 meter til grønt område, 200 meter til legeplads, 1,2 km til indkøb, 1,6 km til skole og uddannelse samt 1,8 km til gågaden. Generelt er området særdeles fredeligt og roligt samtidigt med, at naboskabet i området vægtes højt. Vi forstår godt, hvorfor området er så populært. Tænk sig - her skal man hverken gå på kompromis med naturen, roen og oven i det den korte afstand til hverdagens faciliteter!

Fra Sommervej, der går helt ned til vandet, etableres der en lille sidevej, hvor grunden her er beliggende. Så selvom Sommervej i forvejen er en stille vej, så kommer I faktisk til at bo helt fredeligt uden nogen trafik. Det er simpelthen så dejligt, at man ikke bliver generet af biler, forbigående og andet samtidigt med, at man kan være sikker på, at børnene trygt kan lege udenfor. Hvem ville ikke ønske at bo sådan?

Kloakbidrag er betalt. Excl. tilslutning til vand og el. Vej anlægges af sælger.

Så skal I have fat på en god byggegrund med en ualmindelig god beliggenhed, så skynd jer at kontakte os allerede i dag! Det er et sjældent udbud, så man får ikke muligheden igen!

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Kjelde

Boligrådgiver og indehaver

kjelde.790@edc.dk24 44 11 0096 83 00 92EDC Mors