Helårsgrund fra EDC

Skovbjergvej 7

8270 Højbjerg

2.995.000 kr.

Byg din drømmebolig i Højbjerg

Med kort afstand til Aarhus C, Marselisborg skov og strand er Højbjerg ét af de absolut mest attraktive områder omkring Aarhus. Her bor I tæt på midtbyens mange muligheder for shopping og kulturelle tilbud, og samtidig byder Højbjerg på sine egne ind­købs­mu­lig­he­der ved Kridthøj Torv samt rekreative områder i form af den hyggelige dyrehave og de flotte skove ved Marselisborg. Den dejlige Moesgaard Strand ved Aarhusbugten er kun minutters kørsel væk, og Mindeparken tilbyder i cykelafstand grønne arealer til alle formål.

I området nær denne enestående grund, finder man samtidig gode muligheder for idrætsak­ti­vi­te­ter ved Lyseng, gode skoler, heriblandt Kra­ge­lund­sko­len, kun få minutters gang fra ejendommen gennem områdets stisystemer. Et attraktivt område for såvel børnefamilier som bedsteforældre, der nyder kort afstand til både indkøb, underholdning og fornøjelse i flotte grønne omgivelser. Ønsker du en grund i det attraktive Højbjerg, med enestående mulighed for at forene hverdagen med naturen? Så er projektet her lige noget for dig. Byg­ge­til­la­del­sen er hentet og tegninger ligger klar til dine ønsker og behov til inventar.

På Skovbjergvej 7 udbydes nu denne skrånende mindre helårsgrund med et enestående ar­ki­tekt­teg­ne­de projekt, der med dets organiske former udviser respekt for naturen. Selvom grunden ikke er det mest oplagte sted at bygge, udnytter det allerede godkendte byggeprojekt både hældningen og de velvoksne træer på grunden. Boligen snor sig smukt mellem træerne, der både udnyttes som afskærmning, men ligeledes inviterer naturen ind.

Projektet fokuserer på bi­o­di­ver­si­te­ten om boligen, der ligeledes afspejles i ma­te­ri­a­le­val­get. Her harmonerer de organiske former med byg­ge­ma­te­ri­a­ler primært i træ - hvor blandt andet de holdbare cedertræskiler langs den buede facade, der over tid vil patineres af naturens omgivelser.

Det skulpturelle projekt på Skovbjergvej 7 inviterer til en legende indretning, hvor vertikale bjælker i den indvendige konstruktion, er med til at skabe spændende linjer. Planlægningen af rummene og boligens præg, kan tilpasses efter individuelle behov og ønsker til projektet, der er godkendt til 100 kvadratmeter boligareal samt 49 kvadratmeter disponibel underetage.

Projektet rummer et imponerende køkken-alrum i forlængelse med stuen, hvor loftshøjden på 4,5 meter ynder af rummelighed. Sammen med loftshøjden og et stort rundt ovenlysvindue, lukkes naturen og et fantastisk lysindfald ind i boligens hjerte. Fra alrummet kan morgensolen og fuglenes kvidren nydes på en skøn terrasse. I stueplan er der desuden lagt op til et gæstetoilet samt en rummelig entré.
I underetagen kan der indrettes med tre værelser og et stort badeværelse. Underetagen byder på forskudte plan, der bidrager til projektets spændende arkitektur og sammen med store vinduer binder naturen og boligen sammen.

Fakta om Aarhus (367.095 indbyggere)

Kommuneskat
24,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.687 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.039 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.032 kr./md.
Antal folkeskoler
45
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
82703559
Grundareal
330 m²
Ejerudgifter pr. md.
1.270 kr.
Liggetid
26 dage
Prisudvikling
0,00 %
Pris
2.995.000 kr.Ekskl. til­slut­nings­af­gif­ter

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
150.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
19.524 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
15.333 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kim Nymark

Afdelingsleder, ejendomsmægler og valuar, MDE

kny@edc.dk23 22 07 3058 58 70 12EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Rosenvangs Alle 145, 8270 Højbjerg

827@edc.dk86 27 15 33