Helårsgrund fra EDC

Pileurtvej 13, Rødding

8830 Tjele

650.000 kr.

Sø-udsigt og fantastisk nærmiljø!

I nyere udstykning i attraktive Rødding, udbydes denne velplacerede byggegrund.

Rødding er en attraktiv og helstøbt by, med kort afstand til Viborg og ho­ved­vejs­net­tet. Parallelt med landevejen, forbindes Rødding til Viborg med en sikker cykelsti. Byen omkranses af et varieret landskab, med Rødding Sø som et af de centrale elementer. Rødding Sø blev reetableret i 2004, og kan nydes ved gåture på stien omkring søen og de rekreative arealer ved søbredden.

Fra denne spændende byggegrund, er der skøn udsigt over søen og det kuperede landskab. Med en beliggenhed for enden af blind stikvej, er man samtidig sikret en ugeneret beliggenhed.

Rødding tilbyder, udover de skønne omgivelser, en lang række faciliteter. Her kan blandt andet nævnes: Sødalskolen med 0. - 9. klasse, SFO og klubtilbud. Sødal Børnehus fra 2011, med integreret vuggestue og børnehave. Indtil flere private dagplejere. Den borgerejede dag­lig­va­re­bu­tik; Min Købmand – der vidner om et særdeles stærkt og aktivt foreningsliv.

Kort sagt; Alle dagligdagens fornødenheder findes i Rødding by. Skulle det ikke række, nås Viborg Centrum i løbet af bare 10 minutters kørsel.

Der er ingen byggepligt på grunden!

Udover købesummen betales for jord­bunds­un­der­sø­gel­ser, tilslutning til el, varme & vand. Vandtil­slut­ning og jord­bunds­un­der­sø­gel­ser afregnes over re­fu­sions­op­gø­rel­sen efter overtagelsen, øvrige afgifter betales ved tilslutning.

Overvejer du at skifte bolig?

Kontat mig, og hør hvordan vi kan hjælpe dig godt videre!

Anders Vinge

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

anders@edc.dk40 87 22 8640 87 22 86EDC Svend Døssing