Helårsgrund fra EDC

Rosenvang 20

9500 Hobro

850.000 kr.

Billig fjernvarme

Se mere på www.byg­ge­grund­ho­bro.dk

Nu har du mulighed for at købe en grund i den nordlige bydel Hørby Skoleby, hvorfra der er 4 km til mo­tor­vejstil­kør­sel Hobro N (E45) via Nordre Ringvej. Fra Hobro N er der ca. 30 min til Aalborg C og 20 min til Randers C samt 40 min. til Århus C.

VI FREMVISER GERNE EJENDOMMEN, MEN MED SKÆRPEDE FOR­AN­STALT­NIN­GER. VI GIVER IKKE HÅND – VI HOLDER AFSTAND. VI VIL OGSÅ GERNE GIVE DIG MULIGHED FOR AT SE EJENDOMMEN PÅ AFSTAND – DVS. VI, KAN VISE DIG BOLIGEN VIA DIGITALE KANALER. RING OG HØR NÆRMERE.
MED VENLIG HILSEN EDC SØREN JENSEN
Grundene udbydes i størrelsen ca. 800 - 1290 kvm. Priserne ligger fra 740.000,- til 975.000,-inkl. til­slut­nings­af­gif­ter til vand, kloak og el, men ekskl. til­slut­nings­af­gift til varme. Alle grunde sælges efter ”Først til mølle princip”, og de kan ikke reserveres. De forventes byggeklar 1 kvt. 2020, men de er ikke pålagt byggepligt. Der er mulighed for en be­byg­gel­ses­pro­cent på 35%.

Selvom grundene er placeret i byens yderkant, er der i nærområdet en række attraktive aktiviteter og funktioner. Området ligger få hundrede meter fra Rosendalskolen og med en ny stor daginstitution med vuggestue og børnehave kun 500 m væk, er området yderst attraktivt for børnefamilier. Indenfor 500 m er der samtidig dag­lig­va­re­ind­køb, idrætshal og boldbaner.

Gennem udstykningen går den blå/grønne kile med varierende rekreative aktiviteter, der forbindes af et stiforløb. Stiforløbet kobles på områdets veje - mod Rosendalskolen i sydvest og mod Døstrupvej i sydøst. Kilen indbyder til aktiviteter med udgangspunkt i naturen. Aktiviteterne kan fx være legeplads, bålplads, picnicområde osv. Regn­vands­bas­si­ner­ne i kilen kan give anledning til leg og rekreation med små broer og frodig beplantning.

Din lokale mægler

Som din lokale ejendomsmægler er jeg opvokset i området som jeg sælger boliger i. Jeg kender alt til hver enkelt lille smutvej og hvad der sker i lokalområdet så spørg mig endeligt til råds. Det kan betale sig at vælge en lokal mægler.

Anders Albrecht Andersen

Partner, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver & Vur­de­rings­ansvar­lig Totalkredit

andersa@edc.dk22 26 52 8698 52 55 11EDC Søren Jensen