Helårsgrund fra EDC

Rosenvang 49

9500 Hobro

850.000 kr.

Billig fjernvarme

Se mere på www.byg­ge­grund­ho­bro.dk

Nu har du mulighed for at købe en grund i den nordlige bydel Hørby Skoleby, hvorfra der er 4 km til mo­tor­vejstil­kør­sel Hobro N (E45) via Nordre Ringvej. Fra Hobro N er der ca. 30 min til Aalborg C og 20 min til Randers C samt 40 min. til Århus C.

VI FREMVISER GERNE EJENDOMMEN, MEN MED SKÆRPEDE FOR­AN­STALT­NIN­GER. VI GIVER IKKE HÅND – VI HOLDER AFSTAND. VI VIL OGSÅ GERNE GIVE DIG MULIGHED FOR AT SE EJENDOMMEN PÅ AFSTAND – DVS. VI, KAN VISE DIG BOLIGEN VIA DIGITALE KANALER. RING OG HØR NÆRMERE.
MED VENLIG HILSEN EDC SØREN JENSEN
Grundene udbydes i størrelsen ca. 800 - 1290 kvm. Priserne ligger fra 740.000,- til 975.000,-inkl. til­slut­nings­af­gif­ter til vand, kloak og el, men ekskl. til­slut­nings­af­gift til varme. Alle grunde sælges efter ”Først til mølle princip”, og de kan ikke reserveres. De forventes byggeklar 1 kvt. 2020, men de er ikke pålagt byggepligt. Der er mulighed for en be­byg­gel­ses­pro­cent på 35%.

Selvom grundene er placeret i byens yderkant, er der i nærområdet en række attraktive aktiviteter og funktioner. Området ligger få hundrede meter fra Rosendalskolen og med en ny stor daginstitution med vuggestue og børnehave kun 500 m væk, er området yderst attraktivt for børnefamilier. Indenfor 500 m er der samtidig dag­lig­va­re­ind­køb, idrætshal og boldbaner.

Gennem udstykningen går den blå/grønne kile med varierende rekreative aktiviteter, der forbindes af et stiforløb. Stiforløbet kobles på områdets veje - mod Rosendalskolen i sydvest og mod Døstrupvej i sydøst. Kilen indbyder til aktiviteter med udgangspunkt i naturen. Aktiviteterne kan fx være legeplads, bålplads, picnicområde osv. Regn­vands­bas­si­ner­ne i kilen kan give anledning til leg og rekreation med små broer og frodig beplantning.

Det store engament

Jeg er ejendomsmægler af hjertet, hvilket betyder at jeg har både uddannelsen og interesseren for at hjælpe med den rigtige rådgivning til dig. Jeg har over 25 år erfaring med bolighandel.

Peter Laursen

Partner, Ejendomsmægler MDE & Certificeret Køberrådgiver

pl@edc.dk40 28 85 4298 52 55 11EDC Søren Jensen