Helårsgrund fra EDC

Nordhøj 10

9520 Skørping

1.198.000 kr.

Åbent hus med tilmelding 21. maj 11:00 - 18:00

Byggegrund med natur ved havelågen i det naturskønne Nordhøj i Skørping

Denne grund er en del af Skørpings nye naturskønne udstykning kaldet Nordhøj. En lille fin udstykning på blot 21 grunde, som mod øst grænser op til et vildt uberørt §3 område med lyng og mose, ræve, rådyr og fredede vandsa­la­man­de­re.
Mod Nord grænser udstykningen op til flotte landlige vider og nuttede langhårede græssende kør og får. Udstykningen forventes at være den sidste i rækken af udstykninger i denne del af Skørping by. Ligeledes forventes det at Nordhøjs landlige omgivelser forbliver bevaret som enten skønne marker eller alternativt som skov. Områdets undergrund byder på Skørpings store drik­ke­vands­res­sour­cer og er samtidigt i kommunalt regi tiltænkt udlagt til nye skovområder som en del af Danmarks ønske om øget skovrejsninger. Udstykningen vil derfor med stor sandsynlighed bevare sin skønhed i omgivelserne. Arkæologiske udgravninger under udstykningen har vist, at folk i oldtiden har siddet ved 3 bålsteder på Nordhøjs højeste punkt og hvor de formodentlig ligesom vi har skuet ud over landskabet, måske mens de har vogtet deres dyr.
Mod syd har udstykningen et boligområde med flotte villaer og store gode fællesarealer til leg og masser af legekammerater og bilfri stier til de mindste.
Mod vest støder udstykningen op mod Hanehøjvej, som er en fredelig vej, hvor man som oftest kan gå og hygge sig midt på vejen, indtil der måtte vise sig en bil i ny og næ. Det er altså en vej som giver meget begrænsede gener til udstykningen, selv ikke til de nærmeste grundejere. Udstykningen er udført med hyggelig varm gadebelysning i respekt for de omgivende naturområder, samt for at hygge om Nordhøjs beboere. Fra udstykning er der lige blevet anlagt en ny cykelsti, som fører ind til Skørping, skole, togstationen, biografen, kulturlivet, butikker og alle de mange andre faciliteter Skørping har at byde på, for slet ikke at tale om Rold Skov, der omkranser Skørping by med skønhed, dyreliv, badesøer og kilder med det pureste drikkevand. Skoven byder samtidig på vilde sport­sak­ti­vi­te­ter så som mo­un­tain­bi­ke­løb og omslutter fredeligt golfbanen og dennes sportsudøvere. Bebyggelsen er beliggende og projekteret, således at der er gjort en ihærdig indsats for at tage højde for eventuelle store regnmængder femtiden måtte byde på.
Grunden Nordhøj 10 er på 1032 m2 og støder mod øst op til udstykningens naturprægede fællesareal, der med sin træbevoksede vegetation, som en grøn tange, trækker naturen helt ind i midten af udstykningen. Området er oplagt til barndommens eventyrlige udflugter ind i naturens små hemmeligheder. Mod vest støder grunden op mod Nordhøjs lille villavej, der dermed sikre, at der er så langt til genboerne mod vest, at der ikke vil blive skygget for aftensolen på grunden. Grunden har et plant terræn, der er let at bygge på. Den sælges inklusiv tilslutnings­af­gift til el, vand og kloak. Køber afholder selv evt. til­slut­nings­af­gift til varme såfremt fjernvarme ønskes. Der kan bygges i 2 plan i 7,5 meters højde og på 30% af grundens areal. Der er ingen restriktioner på byggestil og valg af materialer. Yderligere oplysninger om bebyggelse m.m. kan ses i lokalplan 326.

Fakta om Rebild (30.937 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.417 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.831 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.966 kr./md.
Antal folkeskoler
9
Gns. klassekvotient
20,5

Oplysninger

Sagsnr.
91502579
Grundareal
1.032 m²
Ejerudgifter pr. md.
703 kr.
Liggetid
1067 dage
Prisudvikling
0,00 %
Pris
1.198.000 kr.Ekskl. til­slut­nings­af­gif­ter

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
60.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
7.867 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.057 kr.
Læs mere om boliglån

Boligen er vigtig for livskvaliteten

Mere end 2/3 dele mener at boligen er vigtig for livskvaliteten. Derfor gør vi os umage hver eneste dag og med hver eneste kunde vi møder.

Kåre Schmølker

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

kasc@edc.dk61 55 60 5561 55 60 55EDC Danebo, City

EDC Danebo, City

Vesterbro 59, 9000 Aalborg

915@edc.dk96 31 50 00