Landejendom fra EDC

Grethebjergvej 26

4760 Vordingborg

16.495.000 kr.

6/3 rum, 256 m²
Ny Sag
152 visninger de seneste 24 timer

Flot stuehus nænsomt istandsat

Gret­heb­jerg­gård må betegnes som en af egnens fineste gårde, blot 5 km nordøst for Vordingborg ligger den skønne firlængede landejendom. De ældste bygninger er oprindeligt opført i 1897. Både drifts­byg­nin­ger og stuehuset er løbende holdt i rigtig fin stand.
Tilkørsel til ejendommen sker via lang privatvej langs med ejendommens marker og skov. Gården ligger ugeneret og idyllisk placeret for enden af vejen. Indgang til den aflukkede og meget hyggelige gårdsplads er igennem den gamle vognport - og når du står i haven er markens vilde dyre- og fugleliv det eneste du hører og ser.
Stuehuset er i rigtig pæn stand med firnurlige detaljer, en smuk vindeltrappe til første sal og en fin lille vinkælder, for blot at nævne nogle.
I en af længerne har der i mange år været solgt juletræer. Der er en stor garage og øvrige drifts­byg­nin­ger anvendes til opbevaring.
Det samlede jordtil­lig­gen­de er i dag på ca. 71 ha, der udgøres af skov, landbrugsjord, enge og remiser.
Fredsko­vs­plig­ti­ge areal udgør 11,7 ha.

Download vores salgsmateriale og læs mere om ejendommen eller kontakt os på tlf. 22146528

Landbrugsmægler med nationalt netværk

Vi er en specialiseret land­brugs­af­de­ling, og en del af Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­virk­som­hed. Ud over land­brugs­af­de­ling, får du et landsdækkende netværk af 19 erhvervscentre og over 80 boligbutikker, til at sælge dit landbrug.

Frank Poll

Landbrugschef, forstkandidat, ejendomsmægler, MDE

fpo@edc.dk22 14 65 2858 58 77 09EDC Landbrug Poul Erik Bech