Rækkehus fra EDC

Kapelvej 19

3700 Rønne

2.750.000 kr.

4/2 rum, 112 m²

Smuk arkitekttegnet ejendom i Rønne´s gamle bydel - med fantastisk udsigt til vandet og havneindløbet til Rønne Havn!

Nogle ejendomme skiller sig mere ud end andre - og denne ejendom på Kapelvej er en af disse! Her finder man denne ka­rak­te­ri­sti­ske og smukke ar­ki­tekt­teg­ne­de ejendom, som er beliggende højt og med fri udsigt til indsejlingen til Rønne Havn. Ejendommen er tegnet af en af Bornholms store arkitekter Mathias Bidstrup, som også er kendt for at stå bag flere kirker og offentlige bygninger på Bornholm. Mathias Bidstrup fik bl.a. opført sta­tions­byg­nin­ger­ne på den oprindelige Rønne-Nexø togbane, Gudhjem Kirke, posthuset i Rønne samt flere private beboelser - herunder denne unikke ejendom på Kapelvej 19.

Ejendommen fremstår flot moderniseret og ind­flyt­nings­klar med 142 eta­ge­kva­drat­me­ter, fordelt på tre plan, hvor kælderen er en “almindelig” del af beboelsen. Beliggende i Rønnes eftertragtede gamle bydel, med de charmerende ældre huse og bro­stens­belag­te gader omkring sig, samt det hyggelige miljø ved Skt. Nicolai Kirke - i gåafstand til både Rønne Havn, Rønne centrum, ind­købs­mu­lig­he­der, caféer, restauranter og i umiddelbar nærhed af dejlige grønne fril­ufts­a­re­a­ler, bademuligheder, skoler og dag­in­sti­tu­tio­ner.

Arkitekturen er smuk og spændende og af god kvalitet, som kendetegner mange af Mathias Bidstrups byggerier. Denne stilfulde og elegante ejendom indeholder et væld af flotte arkitektoniske detaljer; såsom udsmykning af granit på facaden og i kælderen, den smukke trappe samt marmor i vindueskarmene. Ejendommen er i 2015 blevet renoveret indvendigt med nyt køkken og badeværelse, gulve og vinduer mod facaden - i en smagfuld stil og med respekt for husets originale detaljer. Man fornemmer straks en ro i kroppen, når man bevæger sig rundt i huset og oplever den røde tråd i indretningen. Her er højt til loftet og et fantastisk lysindfald fra de store vinduer, hvorfra man har den skønneste udsigt direkte til havneindløbet.

Ejendommen indeholder følgende:
Smuk og lys indgangsparti/entré med klinkegulv og gar­dero­be­af­snit. Flot hall med trappe til 1. sal/kælder og adgang til husets øvrige kvadratmeter. Mellemgang med adgang til badeværelse, gårdhaven og køkken. Flot badeværelse med toilet, bruseniche, håndvasks- og skabs­ar­ran­ge­ment, gulvvarme samt håndklædevarme. Nydeligt køkken med diverse hvidevarer og plads til mindre spisebord. Lounge stue med højt til loftet samt brændeovn. Skøn stue med fantastisk lysindfald og en pragtfuld udsigt.

1. sal indeholder:
Værelse med indbygget skab med skydedøre. Badeværelse med toilet, håndvask og badekar. Skønt soveværelse med stor kvist og vinduesparti samt en helt fantastisk udsigt.

Kælderen, som er på 30 m², indeholder:
Trapperum med plads til opbevaring. Disponibelt rum med god loftshøjde samt vinduer mod gaden. Anvendes af sælger som ”gæsteværelse”.

Derudover forefindes: Udhus/skur.

En smuk og sjældent udbudt ejendom i Rønnes gamle bydel – beliggende med fantastisk udsigt. Skal opleves!

Fakta om Bornholm (39.332 indbyggere)

Kommuneskat
26,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.243 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.614 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.027 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
20,3

Oplysninger

Sagsnr.
37105451
Boligareal
112 m²
Kælder
30 m²
Vægtet areal
121 m²
Rum/værelser
4/2
Grundareal
109 m²
Antal etager
3
Byggeår
1900
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
1.971 kr.
Pris/m²
22.727 kr.
Pris
2.750.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
104 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
140.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
16.698 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
12.988 kr.
Læs mere om boliglån

Erfaring, lokalkendskab og seriøsitet

Jeg har boet på Bornholm hele mit liv, hvor jeg har solgt ejendomme siden 2004. Jeg har stor erfaring og godt lokalkendskab, hvilket er 2 vigtige elementer i en bolighandel. Jeg gør mig umage hver dag for at give mine kunder den bedste oplevelse, fordi for mig er en handel ikke bare en handel.

Dan Dellgren

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

dan.dellgren@edc.dk20 13 85 02EDC BornholmerBo

EDC BornholmerBo

Tornegade 1-3, 3700 Rønne

371@edc.dk56 95 56 83