Rækkehus fra EDC

Elsted Kirkevej 38

8520 Lystrup

5.095.000 kr.

5/4 rum, 228 m²

Høj kvalitet og eftertragtet beliggenhed

Ejendommen
Nu udbydes dette flotte rækkehus i den gamle landsby i Elsted. Huset ligger i det attraktive område Elsted Gårde. Her er der tale om et virkeligt kvalitetshus med alt hvad hjertet kan begære. Huset er opført i et hyggeligt område hvor det er muligt at opleve det gamle gårdmiljø. Når man træder ind på grunden, kan man med det samme mærke, at her er der virkelig tale om en kva­li­tet­se­jen­dom. Ejendommen er delvis omkranset af stor terrasse, hvor man kan nyde solen samt udsigten over markerne. Endvidere forefindes to stk. vognly i ved­li­ge­hol­del­ses­frit materiale. Boligen er opført i halvandet plan og træ/alu vinduer. På forsiden af ejendommen er der ligeledes flisebelagt terrasse, hvor der også er rig mulighed for at nyde mange gode solskinstimer, mens børnene leger i haven, hvor der er nedgravet trampolin og gyngestativ.

Indretning
I stueplan kommer man ind i en stor hall med godt lysindfald fra ovenlysvindue. Boligen har indlagt genvex, som sikrer et godt indeklima, og her er flotte klinke- og trægulve. Fra hallen er der adgang til stort bryggers i lyse elementer med vaskesøjle samt gæstetoilet med væghængt toilet. Husets centrale rum er den store stue kombineret med køkken/alrummet. Køkkenet indeholder alt hvad man forventer til et moderne køkken, heraf kan bl.a. nævnes indbygget fjernsyn, der er vendbart samt vinkøleskab. Køkkenet har endvidere en skøn kogeø med mulighed for spiseplads. Alle bordplader i køkkenet er sort højglans granit. I stuen er der en stor spiseplads samt et hyggeligt hjørne, hvor man har god plads til so­faar­ran­ge­ment. Fra stuen er der adgang til en fantastisk voksenafdeling med stort walk-in samt egen adgang til stort luksus­ba­de­væ­rel­se med bruseniche, spabad og væghængt toilet. Fra soveværelse er der udgang til østvendt træterrasse. 1. sal byder på repos, hvor man har mulighed for at lukke op med den indbyggerede Velux terrasse, hvorfra man har en fantastisk udsigt udover gårdmiljøet. Tre store værelser med kviste, hvori der forefindes indbygget skriveborde samt indbygget skabe. Badeværelse med brus og væghængt toilet.

Her er der virkelig tale om en kvalitetsbolig med rigtig mange gode løsninger og boligen bærer præg af, at der er tænkt over selv den mindste detalje. Til ejendommen hører 21 kvm isoleret redskabsrum med gulvvarme, ekstra cykelskur og drivhus.

Området
Elstedgårde er særdeles attraktivt for både børnefamilier og seniorer, og her er stor diversitet i be­bo­er­sam­men­sæt­nin­gen. Her er fokus på det gode nabofælleskab, som ofte nydes i de etablerede gårdmiljøer. Man er ligeledes omgivet af hyggelig landsbyidyl, da man har gadekæret og kirken i området. Herudover er der gode fællesarealer i området, bl.a. boldbanerne som børnene nemt kan benytte til leg og boldspil. Beliggenheden er i top med både skoler og dag­in­sti­tu­tio­ner i gåafstand, og i bil kan man på fem minutter nå den østjyske motorvej eller Letbanens stoppested.

Fakta om Aarhus (367.095 indbyggere)

Kommuneskat
24,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.687 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.039 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.032 kr./md.
Antal folkeskoler
45
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
85304993
Boligareal
228 m²
Vægtet areal
224 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
415 m²
Antal etager
2
Byggeår
2008
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
3.780 kr.
Pris/m²
22.746 kr.
Pris
5.095.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-7,00 %
Liggetid
371 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
255.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
29.042 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
23.402 kr.
Læs mere om boliglån

Din personlige rådgiver

Med over 30 års erfaring kender jeg alle aspekter af et boligsalg. Jeg mener, at nøglen til et godt samarbejde er tillid og troværdighed. Hvad enten du skal købe eller sælge bolig står jeg derfor klar til at yde en ærlig og reel rådgivning.

Anette Nielsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

anielsen@edc.dk40 43 51 53EDC AROS

EDC AROS

Bygaden 28, 8520 Lystrup

853@edc.dk87 43 42 41