Ejerlejlighed fra EDC

Algade 12A, 1. tv Dør/lejl. 6

4660 Store Heddinge

1.195.000 kr.

3/2 rum, 84 m²
48 visninger de seneste 24 timer
Åbent hus med tilmelding 27. apr. 10:00 - 16:00

HYGGELIG OG STEMNINGSFULD 3 VÆR. BELIGGENDE PÅ 1. SAL I HJERTET AF STORE HEDDINGE!

HVORFOR LEJE NÅR DU KAN EJE?? NU TILBYDES EN HYGGELIG 3 VÆRELSES LEJLIGHED PÅ HELE 84 M2 (BBR) MED LAVE EJERUDGIFTER!
Her er en oplagt lejlighed til forældrekøb, som delelejlighed eller måske til parret med 1 barn.
Denne dejlige lejlighed ligger i mindre ejerforening med en meget charmerende beliggenhed på den hyggelige Algade i hjertet af Store Heddinge.
Lejligheden fremstår med gode valg af tidsløse og stilrene løsninger overalt. Lejligheden er forbedret i respekt for lejlighedens udtryk og æstetik og der er en tydelig rød tråd igennem hele boligen, hvilket giver en dejlig stemning i lejligheden.
Allerede fra hoveddøren bliver du budt velkommen, af en rummelig entre med højt til loftet og god skabsløsning. Hyggeligt soveværelse med ugenert udsigt. Meget stort badeværelse med bruseniche. Klassiske pæne hvide klinker på væg. Vaskemaskine.
Stemningsfuldt køkken-alrum i L-form med masser af lys og ugenert udsigt ud over tagene, så her er du er helt privat, uden indsyn fra andre. Der er god plads til stort spisebord, så rummet kalder på hyggelige stunder med familie og gode venner.
Lejlighedens hjerte er den smukke opholdsstue med flot stavparketgulv, store ældre vindues partier og stuk som, sammenholdt med de hvide vægge og højden til loftet, giver en helt særlig atmosfære i rummet.
Sælger har indrettet sig med 2 franske døre ind til lejlighedens andet soveværelse/børneværelse eller måske til kontoret. Fra værelset er der, ud over de 2 franske døre, også en ekstra dør ind til køkken-/alrummet - hvilket vil gøre den oplagt som f.eks. dele lejlighed.
Kort sagt:
Her får du en spændende og rummelig 3 vær. lejlighed, med perfekt udnyttelse af m2. HER FÅR DU RIGTIG MEGET FOR PENGENE!
Området: Denne dejlige lejlighed er beliggende i hjertet af Store Heddinge, direkte ud til den hyggelige gågade og byens torv med et bredt udvalg af butikker. Store Heddinge er Stevns købstad, hvor det meste i byen er samlet centralt og du kan derfor gå eller cykle til alt. Toget kan nemt tages til Køge og videre mod København, så er du pendler, er det nemt at komme til og fra. Vælger du bilen er der gode til- og adgangsveje og det er nemt at komme på landevejen mod Køge og videre ad motorvejen.

Ejerforeningen: Til ejendommen er der gode par­ke­rings­for­hold. Der er dørtelefon og port lukkes om aftenen.Til lejligheden følger tillige brugsret til rummeligt depotrum/skur til opbevaring.
DENNE VIDUNDERLIGE LEJLIGHED SKAL OPLEVES… KOM SELV OG SE!






Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Stevns (23.649 indbyggere)

Kommuneskat
26%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.554 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.250 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.130 kr./md.
Antal folkeskoler
3
Gns. klassekvotient
21,8

Oplysninger

Sagsnr.
46701913
Boligareal
84 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
1849
Ombygget
1987
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
1.511 kr.
Pris/m²
14.226 kr.
Pris
1.195.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-4,00 %
Altan/terrasse
Nej
Elevator
Nej
Liggetid
48 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
60.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.915 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.473 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Charlotte Strunch Bendtsen

Ejendomsmægler MDE

chben@edc.dk21 62 90 67EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Algade 19, 4660 Store Heddinge

467@edc.dk56 50 70 20