Villa fra EDC

Eriksvej 22

3700 Rønne

5/4 rum, 161 m²
Købsaftale underskrevet

Skøn, rummelig 1-plans villa i Rønne Nord med 4 værelser, muret carport og isoleret værksted/hobbyrum

Tæt på skole, skov og strand ligger denne velholdte og godt indrettede 1-plans villa på 161 m², der bl.a. imponerer med sin indretning, beliggenhed og originale stil. Ejendommen ligger i et attraktivt og børnevenligt område i Rønne Nord, i kort afstand til skole, ind­købs­mu­lig­he­der, idræts­fa­ci­li­te­ter, Kaolinsøen, dejlig sandstrand samt Nordskovens skønne natur med løbe-, gå- og cykelstier, mo­un­tain­bi­kespor m.v.

Ejendommen er opført i 1978, hvor samme ejer siden opførelsen har boet i ejendommen og nænsomt sørget for at passe/vedligeholde boligen løbende. Kvaliteten er høj og stilen nærmest original, og indeholder skønne in­dret­nings­de­tal­jer og velvalgte løsninger, som passer til huset. Boligen er godt indrettet, med en velfungerende planløsning, hvor de 161 m² er optimalt udnyttet, med lyse opholdsrum, 4 værelser og sammenbygget med carporten, hvor der findes isoleret/opvarmet vaskerum og hobbyrum, der er velegnet til værksted, træningsrum, te­e­na­ge­af­de­ling, gæsteafdeling o.l. - en perfekt bolig til en børnefamilie, eller ægteparret, der søger en skøn og rummelig 1-plans villa med attraktiv beliggenhed i Rønne Nord.

Grunden er en skøn og velpasset grund på 977 m², anlagt med fliseindkørsel til carport, nydelig forhave samt en skøn, aflukket have med græsplæne, diverse beplantning, dejlig terrasse og overdækket terrasse, hvor der er mulighed for sol det meste af dagen.

Ejendommen indeholder:
Entre/fordelingsgang med skabe. Lys stue med brændeovn og udgang til haven/terrassen. Velholdt spisekøkken med hvidevarer og god plads til spisebord. Fli­se­ba­de­væ­rel­se med toilet, håndvask, bidet, nedsænket siddebadekar og gulvvarme. Stort for­æl­dresove­væ­rel­se med skabe. 3 gode værelser - alle med skabe. Bryggers med skabe, håndvask, vaskemaskine og direkte adgang fra carporten. Gæstetoilet med håndvask.

Derudover forefindes:
Muret carport med direkte adgang til beboelsen og udgang til haven. Vaskerum med fjernvarmeunit. Opvarmet hobbyrum/værksted - velegnet til mange forskellige formål.

En skøn og yderst velholdt 1-plans villa i Rønne Nord, med god indretning, 4 værelser og isoleret hobbyrum/værksted - perfekt til en børnefamilie!

Fakta om Bornholm (39.332 indbyggere)

Kommuneskat
26,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.243 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.614 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.027 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
19,5

Oplysninger

Sagsnr.
37105463
Boligareal
161 m²
Vægtet areal
167 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
977 m²
Antal etager
1
Byggeår
1978
Energimærke
C
Liggetid
100 dage

Nyttige links

Erfaring, lokalkendskab og seriøsitet

Jeg har boet på Bornholm hele mit liv, hvor jeg har solgt ejendomme siden 2004. Jeg har stor erfaring og godt lokalkendskab, hvilket er 2 vigtige elementer i en bolighandel. Jeg gør mig umage hver dag for at give mine kunder den bedste oplevelse, fordi for mig er en handel ikke bare en handel.

Dan Dellgren

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

dan.dellgren@edc.dk20 13 85 02EDC BornholmerBo

EDC BornholmerBo

Tornegade 1-3, 3700 Rønne

371@edc.dk56 95 56 83