Villa fra EDC

Kapelvej 8

3700 Rønne

7.500.000 kr.

4/4 rum, 222 m²
Nyhed

Smuk og sjældent udbudt villa fra 2002 med en spændende indretning og fantastisk udsigt til indsejlingen til Rønne Havn

Nogle ejendomme skiller sig mere ud end andre - og denne ejendom på Kapelvej 8 er en af disse! Her finder man dette smukke ar­ki­tekt­teg­ne­de mesterværk af en ejendom, der byder på en eksklusiv oplevelse af arkitektur og udsigt.

Med hele 249 eta­ge­kva­drat­me­ter, fordelt på tre plan, hvoraf 222 m² er beboelse og 27 m² en anvendelige kælder der fungerer som ”have/udestue”, giver denne unikke villa mulighed for at bo i rummelige, komfortable omgivelser. Beliggende med en imponerende havudsigt og fri udsigt til indsejlingen til Rønne Havn, og centralt placeret i Rønne´s gamle og charmerende bydel, med kort afstand til indkøb, restauranter, caféer og alt det andet byen kan tilbyde.

Ejendommen blev nyopført i 2002 og bærer præg af en omhyggelig arkitektonisk vision, der er realiseret med god hånd­værks­mæs­sig kvalitet. Hver detalje er nøje gennemtænkt og udført med omhu, hvilket resulterer i en harmonisk blanding af moderne design og elegance, suppleret med en uovertruffen udsigt. De hvidpudsede facader, zinkbeklædte kviste og inddækninger, hvide termovinduer og det smukke røde tegltag skaber en visuel appel, der straks fanger opmærksomheden og passer ind i det om­kring­lig­gen­de miljø.

Grunden er en spændende grund i flere niveauer, som går fra Kapelvej ned til Munch Petersens Vej. Anlagt med fliserareal, gode trappe, 2 stk. terrasser samt lille område til diverse beplantning. Den store lækre dobbeltgarage tilføjer praktisk funktionalitet til ejendommen, hvilket sikrer bekvem parkering og op­be­va­rings­plads til køretøjer og udstyr.

Ejendommen indeholder:
Stor entre/hall med flisegulv og trappe til 1. sal. Stort soveværelse (i stueplan) Pænt fli­se­ba­de­væ­rel­se med toilet, hånd­va­skear­ran­ge­ment, bruseafsnit og gulvvarme. Skøn, lys vin­ke­l­op­holds­stue med brændeovn og udgang til dejlig altan/terrasse, hvor du har den skønneste udsigt over havnen og havet. Pænt køkken med hvidevarer - åbent til opholdsstue, og med udgang til ter­ras­sea­re­a­ler. Hverdagsentre/bryggers med skabe og vaskesøjle m.m.

1. sal, indeholder:
Stor møblerbar repos. Stort soveværelse med skabe og adgang til eget badeværelse. Pænt fli­se­ba­de­væ­rel­se med toilet, hånd­va­skear­ran­ge­ment og bruseafsnit. Stort værelse/stue med skabe, adgang til badeværelse, samt udgang til skøn altan/terrasse, hvor der også er den skønneste udsigt. Stort fli­se­ba­de­væ­rel­se med toilet, hånd­va­skear­ran­ge­ment, bruseafsnit og spabad.

Herudover forefindes:
Underetage/kælder som pt er indrettet som havestue. Her er en pragtfuld udsigt, og rummet er velegnet til mange andre formål. Stor dobbeltgarage med automatiske porte. Lille udhus.

En unik og spændende villa som skal ses – og hvor udsigten som skal opleves!

Fakta om Bornholm (39.332 indbyggere)

Kommuneskat
26,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.243 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.614 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.027 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
20,3

Oplysninger

Sagsnr.
37105596
Boligareal
222 m²
Kælder
27 m²
Vægtet areal
235 m²
Rum/værelser
4/4
Grundareal
350 m²
Antal etager
1
Byggeår
2002
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
4.028 kr.
Pris/m²
31.915 kr.
Pris
7.500.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
8 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
375.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
42.818 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
33.893 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Erfaring, lokalkendskab og seriøsitet

Jeg har boet på Bornholm hele mit liv, hvor jeg har solgt ejendomme siden 2004. Jeg har stor erfaring og godt lokalkendskab, hvilket er 2 vigtige elementer i en bolighandel. Jeg gør mig umage hver dag for at give mine kunder den bedste oplevelse, fordi for mig er en handel ikke bare en handel.

Dan Dellgren

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

dan.dellgren@edc.dk20 13 85 02EDC BornholmerBo

EDC BornholmerBo

Tornegade 1-3, 3700 Rønne

371@edc.dk56 95 56 83