Villa fra EDC

Vagtbodgade 10

3740 Svaneke

8.975.000 kr.

5/3 rum, 238 m²

Enestående, top-moderne liebhaver-ejendom - perfekt beliggenhed med uhindret udsigt over Østersøen og den smukke klippekyst

Ejendommen er beliggende i et roligt boligområde direkte til smukke fredede grønne frluftsarealer og den smukke Bornholmske klippekyst, centralt i Svaneke by - med kort afstand til "det hele".

Svaneke by er helt unik - det er ikke uden grund, at byen er præmieret for de smukke velbevarede huse samt byens helt perfekte beliggenhed med flere klippehavne, og utroligt flotte naturområder med cykel- og gangstier, f.eks. langs klippekysten til Østersøen.

Det er ikke uden grund, at turister år efter år besøger byen - mange kommer igen og igen, når de først har fået "Svaneke i blodet ..."

I Svaneke by forefindes skole, børnehave, sportsanlæg med fodboldbaner, idrætshal, tennisbaner, særdeles gode ind­købs­mu­lig­he­der, mange restauranter og cafeer, bibliotek samt et væld af ak­ti­vi­tets­mu­lig­he­der i forskellige foreninger.

Svaneke by er en af Bornholms mest eftertragtede byer at bebo - et særdeles dejligt sted for byens borgere - en by, der fungerer "året rundt".

Ejendommen fremtræder med smuk arkitektur og er særdeles velbygget og moderne - opført i mursten med rødt tegltag samt hvidmalede termovinduer i beboelsen - en ejendom, der ikke fordrer større vedligehold. Den dobbelte garage er opført i træ med icopaltag og 2 stk. el-hejse porte heri.

Grunden er flot anlagt med flisebelagt indkørsel / gårdsplads, mindre græsplæne, flere dejlige solterrasse-arealer - en af hårdt træ og en anden med flot Bornholmsk granit.

Ejendommen, der er gennemgribende moderniseret i år 2007/2008, indeholder en særdeles god planløsning, indeholdende bl.a. - Stor flot entre med gulv af Moseløkke-granit, gulvvarme, skabe og nedgang til kælder. - Bryggers med skabe, gulv af Moseløkke-granit og gulvvarme. - Flot moderne køkken med alt i hvidevarer, gulvvarme, pragtfuld udsigt, delvist åbent til spisestue og med direkte udgang til flot og ugeneret solterrasse med pavillon, opført i glas. - Stor dejlig spisestue med gulvvarme. - Stor dejlig opholdsstue med pragtfuld udsigt over klippekysten og Østersøen, gaspejs, loft i kip, gulvvarme og 2 stk. udgange til solterrasser samt grunden.


I mindre forskudt plan fra entre forefindes: - Flot fli­se­ba­de­væ­rel­se med toilet, gulv af Moseløkke-granit, bord-, håndvask-, skabs-, spejlar­ran­ge­ment, muret bruseniche - Stort værelse (anvendt af ejer som kontor) - Mindre mellemgang med god og funktionel trappe til 1. sal

1. sal: - Særdeles stort møblerbart repos. - 2 store gode værelser med skabsvægge, hvori der er god skabsdybde. - Flot toilet med håndvask, skabs-/spejlar­ran­ge­ment.

Kælderen, som er højloftet, indeholder: - Stort rum / bryggers med skabe, bord, håndvask, vaskemaskine, tørretumbler samt var­me­in­stal­la­tion (bjergvarme). - Stort rum med skabsvæg og direkte udgang (trinløst) til gårdsplads / indkørsel.

En unik liebhaver-kvalitets-ejendom

Fakta om Bornholm (39.332 indbyggere)

Kommuneskat
26,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.243 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.614 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.027 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
20,3

Oplysninger

Sagsnr.
37105357
Boligareal
238 m²
Kælder
15 m²
Vægtet areal
247 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
681 m²
Antal etager
1
Byggeår
1957
Ombygget
2007
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
4.664 kr.
Pris/m²
36.336 kr.
Pris
8.975.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
101 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
450.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
50.927 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
40.311 kr.
Læs mere om boliglån

Erfaring, lokalkendskab og tryghed

Jeg har boet på Bornholm hele mit liv og har altid engageret mig i lokalområdet - som en del af øens liv. Med erfaring i bolighandel siden 1984 som ballast, yder jeg altid den bedste service for at køber og sælger oplever en tryg bolighandel. Det handler nemlig mere om mennesker end om mursten.

Bo Sonne

Ejendomsmægler & Valuar MDE, køberrådgiver, vur­de­rings­kon­su­lent for Jyske Kredit

bo.sonne@edc.dk40 45 66 83EDC BornholmerBo

EDC BornholmerBo

Tornegade 1-3, 3700 Rønne

371@edc.dk56 95 56 83