Villa fra EDC

Brødledsvej 4

4330 Hvalsø

3.795.000 kr.

5/4 rum, 232 m²

Arkitekttegnet villa med meget flot til­stands­rap­port!

Drømmer du om et spændende arkitekttegnet hus med masser af plads og god beliggenhed, så har du muligheden her! Denne skønne herlighed ligger på lukket vej i roligt kvarter. Ejendommen er på hele 232 m2., og er ideel til den større familie med dets store dejlige opholdsrum, samt de mange værelser. Sælger har i hele deres ejertid løbende vedligeholdt og renoveret på ejendommen både ude- såvel som indvendig. Der er bl.a. lavet køkken, badeværelse, gæstetoilet, lagt nye gulve, bryggers, udskiftet vinduesglas i hele huset mm. Ydermere er alle indvendige døre spe­ci­al­de­sig­net af amerikansk træ, som gør udsmykningen endnu mere unik. Du får dermed en ejendom, hvor der er tænkt på detaljen og som er lige til at flytte ind i.
Beliggende på super attraktiv og lukket vej, hvor der er fred og ro. Her kan børnene trygt færdes til skole og fri­tidsak­ti­vi­te­ter, hvor der er fortove- og stisystemer til det hele. Hvalsø har bl.a. folkeskole op til 10. klassetrin, institutioner, gode idræts­fa­ci­li­te­ter, flere supermarkeder, cafeer, handelsstrøget Søtorvet, biograf mm. Derudover tæt ved Hvalsø station, hvorfra man kan nå København H på kun 38 min. Den om­kring­lig­gen­de natur er meget smuk og unik, og der er rig mulighed for lange gå- eller løbeture i Bistrup skovene der ligger i udkanten af byen. Derudover er der heller ikke langt til både Isefjorden og Roskilde fjord.

Ejendommen indeholder: Lys og indbydende entré. 2 fine børneværelser. Stort for­æl­dresove­væ­rel­se med indbyggede skabe. Skøn stue som er arkitektonisk spændende indrettet med et fantastisk lysindfald, samt direkte og åben adgang til husets hjerte - det store åbne køkken/alrum. Der er rigtig god skabs- og arbejdsplads i det åbne køkken, samt plads til stort spisebord. Fra stuen og alrummet er der udgang til ejendommens skønne anlagte terrasser. Nyere renoveret bryggers med vaskesøjle. Stort badeværelse med dekorativt flisevalg, muret bruseniche samt pænt møblement. Gæstetoilet. 1. sal: Stort repos med mulighed for kontorplads eller aktivitetsrum. Stort soveværelse med adgang til vestvendt balkon. På samme etage er der direkte adgang ind til loftrum med værksted, op­be­va­rings­mu­lig­hed samt vinrum der holder en konstant temperatur året rundt. Til ejendommen hører dobbelt carport samt flere gode udhuse. Haven er utrolig smuk og velanlagt, og der er et væld af farver i sommerhalvåret. Derudover er der flere hyggelige terrasser og kroge, hvor man kan nyde tilværelsen til lyden af den hyggelige fiskedam.

En super spændende ejendom, der passer perfekt til den kræsne køber!

N.B. 8 måneders overtagelse efter indgåelse af en handel samt ingen forhandling af pris.

Fakta om Lejre (29.347 indbyggere)

Kommuneskat
25,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.548 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.212 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.930 kr./md.
Antal folkeskoler
8
Gns. klassekvotient
21

Oplysninger

Sagsnr.
43305369
Boligareal
232 m²
Vægtet areal
153 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
762 m²
Antal etager
1
Byggeår
1973
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
2.802 kr.
Pris/m²
24.804 kr.
Pris
3.795.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
24 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
190.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
21.746 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
17.341 kr.
Læs mere om boliglån

Vi vil gøre alt for at hjælpe dig.

Vi vil gøre alt for hjælpe dig. Sagt på en anden måde - vil vil hoppe og springe for dig

Michael Marcussen

Ejendomsmægler MDE, Salgschef, vur­de­rings­kon­su­lent for Totalkredit.

michael@edc.dk27 26 07 28EDC Hvalsø

EDC Hvalsø

Hovedgaden 25, 4330 Hvalsø

433@edc.dk46 40 80 11