Villa fra EDC

Ørsted Bygade 6

4622 Havdrup

6/5 rum, 253 m²
Solgt

Moderniseret 4-længet landejendom med fantastisk udsigt tæt på København

Denne enestående 4-længede landejendom på Ørsted Bygade 6 i Ørsted er et sandt paradis for naturelskere og dem, der søger luksuriøs komfort i ro og harmoni.
Med et boligareal på hele 253 m² og en historie, der går tilbage til 1880, er denne ejendom blevet omhyggeligt renoveret og opdateret med de bedste materialer for at skabe den perfekte blanding af fortidens charme og moderne luksus. Det nyere tag sikrer tryghed og beskyttelse i årene fremover.
Beliggende mod vest kan du fra køkken-alrummet og den store terrasse opleve den mest fantastiske udsigt over åbne marker og uforglemmelige solnedgange.
Den fantastiske grund på 4761 m² er et sandt paradis med flere terrasser mod syd og vest samt den store flotte gårdsplads, der omkranses af de fire flotte længer.
Adgangen sker ad egen vej op til ejendommen, der ligger højt og væk fra den offentlige vej.
Du vil blive imponeret over det meget store køkken-alrum som et unikt samlingspunkt for madlavning og hygge med ild i brændeovnen og den fantastiske udsigt over markerne.
Den rummelige stue skaber et behageligt opholdsrum med meget flotte Dinesen plankegulve og med det oprindelige bindingsværk og kampesten, hvilket skaber et unikt rum, der emmer af husets lange historie på en eksklusiv måde.
Fra stuen er der direkte udgang til det store og lækre orangeri, hvor sommeren forlænges. Herfra er der direkte udgang til den store træterrasse mod syd, hvor solen kan nydes med udsigt til den parklignende have.
Med to moderne badeværelser og tre store soveværelser samt et mindre værelse og to kontorer er der rigelig plads til hele familien og gæster.
Ørsted er et attraktivt område med naturskønne omgivelser, landsbykirke og gadekær og med kun 3 km til både Viby Sj. og Havdrup med hurtige tog­for­bin­del­ser til København samt gode ind­købs­mu­lig­he­der med bl.a. landets bedste SuperBrugsen. Med cykelsti fra Ørsted til Viby Sj. kommer børnene sikkert frem til skole.
Tag denne enestående mulighed for at skabe dit drømmehjem, hvor fortiden møder nutiden, og hvor naturen bliver en del af din hverdag.

Fakta om Roskilde (90.931 indbyggere)

Kommuneskat
25,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.698 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
4.304 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.943 kr./md.
Antal folkeskoler
17
Gns. klassekvotient
21,1

Oplysninger

Sagsnr.
26805260
Boligareal
253 m²
Vægtet areal
386 m²
Rum/værelser
6/5
Grundareal
4.761 m²
Antal etager
1
Byggeår
1880
Ombygget
2022
Energimærke
C
Liggetid
262 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech / Kurt Hansen A/S

Solrød Center 63, 2680 Solrød Strand

268@edc.dk56 14 33 07