Villa fra EDC

Gasværksvej 2

4930 Maribo

1.899.000 kr.

4/3 rum, 155 m²

Bolig og er­hverv­se­jen­dom med bedste beliggenhed

Driver du virksomhed så har du her muligheden for at få måske en af de bedste og mest synlige placeringer på Lolland!

Du er i hjertet af Maribo på en af de store indfaldsveje, så kunder og for­ret­nings­for­bin­del­ser får set dig. Samtidig har du den skønneste store byvilla, helt ugeneret i rolige omgivelser. Alene værdien af beliggenheden for din virksomhed, kan her være skyhøj.

Det er en super fin bolig på ca. 150 m2.
Stueplan rummer stor entre, flot stort spisekøkken, lys og stor opholds- og spisestue, badeværelse med kar, fordelingsgang, samt lille gang/rum med trappe til 1 sal.
1. salen har været ryddet helt ud, og er genopbygget fra bunden indenfor de senere år. Den rummer nyt fli­se­ba­de­væ­rel­se med brus, bryggers, fordelingsgang, samt 3 værelser. Boligen er reelt indrettet, så 1. salen forholdsvis enkelt kan indrettes som en særskilt boligenhed.

Til boligen er der den skønneste lukkede og ugenerte have. En skøn oplevelse. Alt i alt en stor moderne bolig, til den store familie, eller bare dig der gerne vil have god plads.

Erhvervsdelen er samlet ca. 150 m2, og er velegnet til en lang række erhverv indenfor handel & service.
Erhvervsdelen rummer stort lokale med 2 alu-hejseporte, baggang med dør til gården og haven, kontor, per­so­na­le­køk­ken, og nyere toilet med bad. Derudover flere mindre depotrum til opbevaring eller lignende.
Standen er også høj i værkstedsdelen. Nyt varme- og elanlæg, samt personaledelen også er gennemgribende renoveret.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Klaus Andersen

Ejendomsmægler & Valuar MDE - Indehaver

klaus@edc.dk20 71 60 5054 78 16 11EDC Møller Jensen