Villa fra EDC

Nørrebrovænget 1

5380 Dalby

750.000 kr.

4/2 rum, 118 m²

Nørrebrovænget 1

RENOVERET HUS I DALBY TIL EN GOD PRIS!: Huset er totalrenoveret i 2011 med nye vinduer , døre og isolerede gulve, lofter og vægge. Der blev samme år installeret nyt køkken i massiv eg med nyt komfur, køleskab, opvaskemaskine samt vask. Som del af renovationen blev alle vinduer udskiftet til lavenergi samt alle el­in­stal­la­tio­ner fornyet, inkl. måler og kontakter.
Alle værelser og stue med flot træparketgulv

Renoveret villa med garage i naturskønne omgivelser i Dalby. Dalby er del af Hindsholm ved Kerteminde, hvor både skov og vand præger omgivelserne. Fra huset er der udsigt over marker og landskab imod Dalby Bugten. Midt i dette ligger et hyggeligt hus, omkranset af en flot og velholdt have og med kig over landskabet mod Dalbybugten. Villaen ligger i lukket vænge med kort til skole, daginstitution og en by præget af godt foreningsliv.

Huset indeholder: Entre, bryggers, køkken alrum med spiseplads, stor opholdsstue med plads til spisebord samt udgang til stor udestue. Badeværelse, Soveværelse samt stort værelse der yderligere kan opdeles til ekstra værelse eller kontor.

Haven er smukt inddelt med mange blomsterbede, køkkenhave i højbede samt drivhus. Der er en stor indkørsel med god plads, en carport samt stor og funktionel garage med god plads til værksted og opbevaring.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frederik Stenholt Horn

Ejendomsmægler, MDE, Indehaver

fhorn@edc.dk51 14 10 1765 32 10 17EDC Kerteminde