Villa fra EDC

Stationsvej 28, Uggerslev

5450 Otterup

1.880.000 kr.

9/6 rum, 254 m²
Luft til vand varmepumpe!

Stor ejendom i Uggerslev – rummelig, velholdt, spændende

* Rummelig bolig på 254 m2

* Seks værelser

* Klassisk og moderne indretning

* Stor flot have, med urtehave og mange frugtræer

* Inden for en radius af 5 km, er der 3 børnehaver og 2 skole..

Spændende boliger er bestemt ingen mangelvare på Nordfyn, men alligevel vil denne ejendom i Uggerslev få jer til at kigge en ekstra gang. For én ting er rummeligheden, den store have og omgivelsernes stemning. Noget andet er indretningen, hvor der opstår en ganske særlig effekt i mødet mellem boligens flotte opdateringer og de smukke, originale detaljer.

De tørre tal afslører derfor ikke hele sandheden, selvom de i alle tilfælde vidner om en ejendom med rigtig god plads. Alene det normerede boligareal er med sine 254 m2 rigeligt, men dertil kommer gode bonusrum, så I samlet set får cirka 350 m2 under tag. Heraf indgår de 40 m2 i en integreret dobbeltgarage, som via bryggerset tilbyder praktisk adgang til selve boligen.

Inden døre møder I funktionalitet, modernitet og masser af fleksibilitet. Kvadratmeterne udfolder sig i halvandet plan, og eta­ge­ad­skil­lel­sen hjælper desuden med at inddele boligen i forskellige afsnit. De fælles afdelinger ligger alle i stueplan, hvor I foruden køkken-alrummet finder to store stuer en suite. Selve køkkenet fremstår opmuntrende funktionelt med pæne klinker og god arbejdsplads omkring køkkenøen. En anderledes klassisk atmosfære breder sig i spisestuen, hvor de gyldenbrune loftspaneler udgør et smukt, dekorativt indslag, mens franske døre skaber behørig forbindelse til den bagvedliggende opholdsstue.

Mod syd har I forbindelse til den skønne udestue, der takket være tra­ver­t­in­fli­ser og akustikfelter fremstår i en pæn, helår­s­an­ven­de­lig kvalitet. Faktisk får I en tredje stue i åben forbindelse hertil, men rummet er mindst lige så veloplagt til det lille hjemmekontor. Førstesalen udgør til gengæld en komplet væ­rel­ses­af­de­ling med fem gode værelser, og afrundingsvis finder I et badeværelse på hver etage.

Boligen er rummelig, og det matrikulære areal matcher. Grunden tæller hele 2.302 m2, og de mange kvadratmeter byder ovenikøbet på en grøn og parklignende have. Store plænearealer og høje, flotte træer spiller ken­dings­me­lo­di­en, og ved indkørslen står ejendommens vartegn – nemlig en stor, ægte kastanje, der sætter et velsmagende punktum for havesæsonen.

I finder det hele i charmerende, landlige omgivelser mellem Otterup og Søndersø. Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Martin Møller

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

mam@edc.dk24 60 00 4764 82 12 00EDC Otterup