Villa fra EDC

Kirkevej 6, Horne

5600 Faaborg

425.000 kr.

6/5 rum, 169 m²

Skøn beliggenhed i tryg by med nærhed til vandet

Alle muligheder står åbne her på denne dejlige beliggenhed i Horne, som tiltaler børnefamilier, som her kommer stadig flere af. Det samme er den for par uden børn, der vil nyde en rolig by med en naturnær og fredfyldt placering. Samtidig er her mange af de faciliteter, som man gerne vil have nem adgang til i hverdagen. Byen har skole og en sportsklub, der udbyder en hel del idrætsgrene herunder det interaktive spil LÜ. Købmanden er populær, og I vil helt sikkert få glæde af det aktive foreningsliv og gode sammenhold i byen. I kan se frem til, hvor nemt det er at komme til vandet på flere sider, ligesom I kommer til at bo med kort afstand til overfarten ved Bøjden.

Boligen fremstår i to plan, som begge trænger til grundig renovering. Det er mest tydeligt på første sal, hvor der er tre værelser med mulighed for fire plus en skabsgang. I stueplan skal I ønske regne med, at der skal anvendes knofedt. Her byder planløsningen på stue, køkken og to værelser, ligesom det er her badeværelset ligger placeret. I øvrigt bryggers, fyrrum, et disponibelt rum og en entré med vindfang. Det hele fremstår i original stil, inklusive køkken og bad der begge trænger til et par kærlige hænder. Der er dog installeret nyere vinduer flere steder.

Haven skal ligesom huset hjælpes på vej, så den kan blive til det skønne sted, som den fortjener. I får plads nok til at anlægge alt fra dejlige terrasser og solkroge til prydhave og nyttehave, ligesom her er fint med plads til at opstille drivhus og et legestativ til de mindste.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Mikael Brejnholt Jacobsen

Ejendomsmægler MDE

mikael@edc.dk40 11 29 4962 61 48 00EDC Faaborg