Villa fra EDC

Vesterballe 17, Horne

5600 Faaborg

950.000 kr.

5/2 rum, 120 m²

2 lejemål og stort værksted centralt i Horne

Lige midt i den hyggelige og aktive landsby Horne, finder du denne ejendom som består af to lejemål samt et stort værksted. Værkstedet har tidligere været brugt som autoværksted.

Lejlighed i stueplan på 72 m2: entre, køkken, stue, stue, soveværelse samt badeværelse. Denne lejlighed er p.t. ledig.
Lejlighed på 1. sal på 48 m2: badeværelse, soveværelse, stue og køkken i et og udgang til altan. Lejligheden er udlejet for kr. 5.000/md incl forbrug.

Hele ejendommen trænger generelt til modernisering, så her får man mulighed for at sætte sit eget præg. Dette er dog afspejlet i prisen.

Kom og oplev mulighederne i denne ejendom, der ligger i gå-afstand fra skole, børnepasning, idrætshal og en virkelig velassorteret spar-butik. Horne byder desuden på et rigt foreningsliv, aktivt forsamlingshus, trygt landsbymiljø med godt sammenhold og en herlig natur med flere gode strande. Kører man 5-10 min i bil, befinder man sig i Faaborg, der har alt hvad man behøver i dagligdagen samt kulturliv, spisesteder, gå-gade og et skønt havnemiljø.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Claus Perregaard

Indehaver, Ejendomsmægler & valuar MDE

claus@edc.dk40 11 29 9862 61 48 00EDC Faaborg