Villa fra EDC

Vestermarksvej 19

6064 Jordrup

865.000 kr.

4/3 rum, 104 m²

Frihed, frisk luft og fornuftig pris

Børnene får friheden til at larme og lege, og hele familien får landlig idyl med udsigt til marker i baghaven. Privatlivet får næsten ikke bedre vilkår med 300 meter til naboerne. Det betyder, at I kan holde fester og spille høj musik uden at genere nogen. Alligevel er der kort afstand til byerne. Boligen byder på soveværelse, to børneværelser og badeværelse med gulvvarme i ved siden af hinanden. Derudover får I en stor og lys dagligstue med store vinduer, der vender ud mod markerne. Her kan både spisebordet og sofagruppen stå, uden det vil føles for trangt. Køkkenet er flot, velholdt og rummeligt. Her får I masser af plads til bageprojekter og den gode, langsomme madlavning, ligesom der er godt med skabe og skuffer til opbevaring af alt fra køkkengrej og krydderier.

Haven er stor og nem at holde, da det nærmest kun er græsplænen og hækkene, der skal ordnes. Til gengæld får I masser af tid til tram­po­lina­kro­batik og terrassehygge. Haven vender mod sydøst, så her sol meget af dagen. Havens størrelse giver mulighed for at etablere shelter og bålplads, så I kan nyde friluftslivet. Der kan også opføres et anneks.

Området har gode stisystemer til hundeluftning, og folk kommer hinanden ved, så det er nemt at få en uformel snak. Jordrup ligger fem minutter i bil fra ejendommen. Her ligger Dagli'Brugsen. I har ti minutter i bil til skole og idræts­for­e­nin­gen med et rummeligt fodboldhold, der omfavner alle. Pendleren kan køre til Kolding og Kolding Storcenter på cirka et kvarter.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Peter Lysgaard

Ejendomsmægler, købermægler, MDE

ply@edc.dk30 50 45 6658 58 73 12EDC Unkic, Bærentsen & Slangerup