Villa fra EDC

Højmosevej 2A

6093 Sjølund

1.995.000 kr.

5/3 rum, 228 m²
Billig opvarmning

Smuk og gennemgribende renoveret landsted

Her er tale om en gennemgribende renoveret landejendom beliggende i den smukkeste natur nær Sjølund. Her bor du omgivet af dyreliv, marker, frisk luft og med tryg skolevej til Sjølund. Der er kort afstand til områdets skønne badetrande i Grønninghoved og Binderup. Renoveringen er sket med respekt for ejendommens oprindelige stil kombineret med moderne og smagfulde detaljer. De moderne be­kvem­me­lig­he­der kommer bl.a. til udtryk via nyt luft-til-vand varmesystem, gulvvarme overalt samt var­me­ge­nind­vi­nings­an­læg fra 2017. Udover den store bolig får du 79 m2 udbygning med garage og værksted.
Den 2065 m2 store grund er udlagt i et flot haveanlæg m. bl.a. en skøn træterrasse. Fra bunden af haven kan du sidde og nyde udsigten over de om­kring­lig­gen­de marker.
Boligen har god loftshøjde overalt og indeholder entre, badeværelse m. kar og brus, den skønneste stue m. loft til kip, udgang til terrasse og i åben forbindelse m. lækkert køkken, viktualierum og teknikrum. Førstesalen byder på stue, 2 store værelser samt badeværelse m. brus.
Ejendommen er del af 3-længet gård med 2 adskilte enheder.
Liebhaveri til den kva­li­tets­be­vid­ste køber!

Jeg er din lokale mægler

Jeg har været mægler hele mit voksenliv. For mig er det ikke bare et job - det er en livsstil og en passion!

Mette Lüt Knudsborg

Indehaver, ejendomsmægler, MDE, købermægler, vur­de­rings­kon­su­lent for Totalkredit

mlp@edc.dk61 61 85 3374 56 38 00EDC Lüt Petersen ApS