Villa fra EDC

Engvej 28

6372 Bylderup-Bov

545.000 kr.

4/3 rum, 114 m²
40 visninger de seneste 24 timer

Familievilla med 1250 m² grund beliggende centralt i Bylderup-Bov.

Boligen er aktuelt udlejet, og lejer overtages af ny køber. Lejeren er ryger, hvorfor boligen trænger til udluftning, rengøring samt nymaling. Men når dette er gjort, har du en super regulær og veludnyttet bolig. Derfor sælges boligen til en attraktiv pris sammenlignet med lignende boliger i området af samme stand.

Planløsningen indbyder med entre med klinkegulv med gulvvarme og listeloft med spots. Badeværelse med klinkegulv, hvidt malet listeloft, bruser med forhæng og lyst skabsmiljø. Køkkenet er renoveret i ca. 2009 og fremstår med klinkegulv med gulvvarme, lyst listeloft og åben forbindelse til dejlig lysfyldt stue med træplankegulv og lyst listeloft. For­æl­dresove­væ­rel­se med trægulv, lyst listeloft og skydeskabsvæg. Oveni boligarealet på 114 m² kommer det tidligere udhus på 46 m², der er ombygget til bryggers med gulvvarme, midterrum indrettet med træpillefyr fra ca. 2009, laminatgulv og gipsloft samt to værelser med lamiantgulve og gipslofter.

Indkørslen deles med Engvej 30, og bagtil finder du en græsplæne og stor terrasse med belægningssten. Garage på 55 m² med gule mursten, metaltag, støbt gulv og strøm indlagt.

Boligen har eternittag fra ca. 2009, mens mel­lem­byg­nin­gen har tagpap fra ca. 2019. Trævinduerne er fra ca. 2009 mens PVC vinduerne er fra ca. 2016.

Ejendommen er beliggende i Bylderup Bov. Bylderup Bov har skole samt et flot idrætsanlæg med to haller, keglebaner, friluftsbad, bea­ch­vol­ley­ba­ne og ten­nis­ba­ne­an­læg. Aktivt foreningsliv og rideskole. Gode bus­for­bin­del­ser til Tinglev, Tønder og Aabenraa. I Bylderup Bov forefindes også lokale ind­købs­mu­lig­he­der. Læs yderligere om Bylderup Bov på: www.bylderup-bov.dk og om kommunen på www.aabenraa.dk

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Brian Diemer-Marcussen

Afdelingsleder, partner, ejendomsmægler og valuar, MDE

brian@edc.dk40 46 30 4073 66 33 34EDC Poul Erik Bech, Rødekro A/S