Villa fra EDC

Jels Søndergade 17, Jels

6630 Rødding

1.995.000 kr.

10/6 rum, 437 m²

Rummelig villa med mange muligheder midt i Jels

Denne flot renoverede villa ligger så centralt i Jels, at der kun er en kort gåtur til skole, børnehave, indkøb og idræts­fa­ci­li­te­ter. Samtidig er der nem adgang til søbadet, naturen omkring søerne samt golfbanen, mens byens placering også giver dig hurtig adgang til Kolding, Haderslev og Vejen.

Det gamle byvåben pryder frontgavlen og vidner om husets historie som tidligere kommunekontor. Ejendommen har også fungeret som børnehave med en stor legeplads, og grundens 2.367 m² giver da også gavmild plads til et par­ke­rings­a­re­al samt en stor have med frodige frugttræer og god plads til leg på græsplænen.

Nøgleordene er plads og muligheder, og er her masser af begge dele. Foruden kælderens 20 m² fordeler villaens 437 m² sig på to etager, og med to indgange og to trapper mellem etagerne er huset ideelt til flere generationer eller familier under samme tag, ligesom her også er mulighed for at indrette bolig og erhverv på samme adresse.

Udover et bryggers ved bagindgangen, et badeværelse, et gæstetoilet samt et multirum ved entréen består stueetagen af tre stuer en suite. Desuden er her et viktualierum og et endnu ikke etableret køkken, som du selv har mulighed for at indrette. Førstesalen rummer tre værelser, et badeværelse, en stor stue med brændeovn samt et køkken-alrum med udgang til en altan.

Kontakt os for mere information.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Peter Lysgaard

Ejendomsmægler, købermægler, MDE

ply@edc.dk30 50 45 6658 58 73 12EDC Unkic, Bærentsen & Slangerup