Villa fra EDC

Kærgårdsvej 45, Nordenskov

6800 Varde

1.065.000 kr.

5/4 rum, 153 m²

Bo på landet, men stadig tæt på byen.

Spændende ejendom - et væld af muligheder.

I det trygge og hyggelige Nordenskov, der i sig selv emmer af sammenhold og lokalt fællesskab og har det hele tæt ved, og samtidig med en forholdsvis kort afstand til både Varde og Ølgod.

Boligen er i to plan og byder på: Bryggers/entré med gulvvarme. Fra bryggerset er der adgang til den store stald, der giver et væld af muligheder. Her kan der laves gildesal eller stor garage/værksted eller noget helt andet.

I villaens hjerte finder du det hyggelige køkken med gulvvarme. Rummet forgrener sig ud som både spise- og dagligstue og man oplever en dejlig afslappet atmosfære, hvor der er masser af lys udefra. Nyd også det store badeværelse, der er med gulvvarme og spa. Stueplan indeholder også 2 gode soverum - begge med gulvvarme.

På 1. sal har vi et repos og stort disponibelt rum, hvorfra der er adgang til to værelser.

Den store grund på 4.228 m2 er primært udlagt til en stor græsplæne, så her er der plads til trampolinen og den store fodboldbane, hvor man kan spille kamp med ungerne.

Ejendommen ligger omkranset af den smukkeste natur og med netop en placering, der afstedkommer adresse såvel på landet, men også tæt på byen. Flot velholdt ude som inde - bestemt et besøg værd!

Det skal bemærkes at sælger har hul­mur­si­so­le­ret hele stuehuset med papiruld i 2017.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Paulsen

Ejendomsmægler/MDE

fp@edc.dk75 22 19 33EDC Varde