Villa fra EDC

Stationsvej 17, Sig

6800 Varde

1.495.000 kr.

5/4 rum, 200 m²
Lige til at flytte ind i!

Charmerende og rummelig ejendom centralt i Sig

Med adresse her på Stationsvej 17 i Sig bor du, som vejnavnet indikerer, lige ved den gamle station. Du bor samtidig for enden af en blind vej, og her er således ganske fredeligt og roligt med meget begrænsede mængder af uvedkommende trafik.

Ejendommen kan dateres tilbage til 1907 og står i en flot og velholdt stand, hvor der løbende er blevet foretaget forskellige forbedringer og opdateringer. Her får du således en både hyggelig og familievenlig villa, hvor du kan flytte direkte ind, og hvor der er 200 m2 bolig fordelt over halvandet plan at gøre godt med. Grunden i sig selv er på 547 m2 og dermed ganske overskuelig. Og dertil kommer carport og udhus på sammenlagt 48 m2.

Kigger vi på planløsningen, får du i stueplan et lyst og rummeligt opholdsmiljø, hvor en stor stue med brændeovn ligger i åben forbindelse med køkken-alrummet. I dette plan er der endvidere et soveværelse med skabsvæg samt et stort badeværelse, der rummer bruseniche såvel som hjørnekar og va­ske­fa­ci­li­te­ter.

På første sal får du endnu et badeværelse. Heroppe er der tillige en repos af møblérbar størrelse, som kan benyttes til ekstra stue, kontor eller legeareal, og endelig er her tre værelser, hvoraf det ene har plads til garderoben i et walk-in-closet.

Udenfor ligger haven privat og velafskærmet bag huset. Her får du et stort gård- og terrasseareal, hvoraf en del er praktisk overdækket. Og endelig er der bagest i haven et område med græs, hvor børnene kan lege og boltre sig.

Kontakt os for en nærmere præsentation.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Paulsen

Ejendomsmægler/MDE

fp@edc.dk75 22 19 33EDC Varde