Villa fra EDC

Vænget 61

6818 Årre

1.998.000 kr.

7/6 rum, 162 m²
Brændeovn og varmepumpe

Kvalitetsvilla med skøn markudsigt

Villaen her ligger ikke bare for enden af et blindt, ugeneret vænge. Den er også placeret således, at du får den dejligste udsigt over de grønne marker, der støder op til Årre på byens vestlige side. Huset er velholdt og velindrettet og byder på en spændende og rar arkitektur med fokus på det gode liv: Her er masser af lys, der er en virkelig god forbindelse mellem de indre og ydre rammer, og så er her tillige to badeværelser, som begge byder på muligheden for såvel hurtige brusebade som lange karbade.

Kigger vi nærmere på selve planløsningen, er det naturlige om­drej­nings­punkt det store opholdsafsnit, hvor køkken-alrum, stue og udestue ligger i et sammenhængende rumforløb. Alrummet har direkte forbindelse til en gårdhave mod syd, i stuen er der brændeovn, og fra udestuen er der masser af grøn udsigt og masser af lys og rummelighed takket være store vinduespartier i både vægge og loft.

Huset er endvidere indrettet med bryggers og fire værelser, hvoraf to har praktisk direkte ba­de­væ­rel­ses­ad­gang. Et af værelserne har derudover walk-in-closet og egen udgang til både gårdhaven mod syd og en ud­sigtster­ras­se mod vest. Det er således det oplagte soveværelse til forældrene - eller en fin, separat afdeling til en heldig teenager.

Udenfor er haven nydeligt og enkelt anlagt, således at udsigten rigtig kommer til sin ret. Her er flere terrasser, der er udhuse til det praktiske, og indgangen til den afskærmede gårdhave sker via en integreret carport.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Paulsen

Ejendomsmægler/MDE

fp@edc.dk75 22 19 33EDC Varde