Villa fra EDC

Hovedgaden 18, Skovlund

6823 Ansager

690.000 kr.

5/4 rum, 142 m²

Charmerende rødstensvilla i Skovlund

Denne charmerende rødstensvilla i Skovlund byder på 142 m2, boligen har nogle store rum der giver mange muligheder for at lege med indretningen og giver albuerum til den store børnefamilie.

Husets stueplan byder på en entré med garderobeplads, en stor lys vinkelstue med nydeligt Alloc-gulv, Et stort køkken fra år 2006 med masser af opbevaringsrum i overskabe og underskabe, et badeværelse med gulvvarme, et bryggers med bagudgang til haven. Derudover har boligen et stort soveværelse, der er så stort, at det kan deles op i to eller man kan have et liberalt erhverv derinde, da det har egen indgang fra entréen.
Husets førstesal byder på 3 store gode værelser, et toilet og en møblérbar repos.

Derudover er der en fin garage med automatisk garageport i alminium.

Holder du af livet under åben himmel, så kan du glæde dig over den lukkede have, der byder på farverige bede og en græsplæne. Her får du får rig mulighed for at slappe af i solen eller på den overdækkede terrasse ved garagen.

Derudover er huset også beliggende i et område, hvor fjen­var­me­pri­ser­ne ikke stiger væsentligt

Byen er et trygt sted for de yngste at vokse op, og fra adressen er der kun en kort spadseretur til købmanden, friskolen, boldklubbens baner og parken, hvor der er legeplads. Samtidig er her kun 20 minutters kørsel til Varde. Sælger har i forbindelse med udarbejdelse af til­stands­rap­por­ten udbedret en del af anmærkningerne.

Vi glæder os til at give dig en fremvisning!

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.