Villa fra EDC

Storegade 40

6880 Tarm

1.750.000 kr.

6/5 rum, 196 m²

Erhverv kombineret med lejemål/beboelse i forskudte plan

Erhverv på 205 m2 i stueplan og rummelig lejlighed på 196 m2 i forskudte plan ovenover erhvervsdelen. Hertil kommer garage på 28 m2.

Beliggenheden er centralt i Tarm by med store facadevinduer ud mod Storegade og har de seneste 25 år været genbrugsbutik. Bagom bygningen er der indgang for lejligheden og adgang til garage. Nuværende ejer har haft en ganske fornuftig lejeindtægt på begge lejemål.

Igennem passage ved siden af bygningen er der nem adgang til både markedsdage om sommeren, ind­købs­mu­lig­he­der, fitnesscenter, bibliotek, bus- / og tog­for­bin­del­ser samt naturrigt stisystem langs bybækken, som iøvrigt fører helt ud til Skjern Å.

Erhvervsdelen er med et stort butikslokale med udgang til smal altan med kig til bybækken. Mindre køkken og toilet, samt et baglokale.

Den lyse og pænt istandsatte lejlighed er med opgang og et mindre kælderrum med installationer. 1. sal er indrettet med køkken/alrum med to udgange til tagterrassen, som delvist er overdækket. Stue, to værelser og badeværelse med bruseniche. Separat afdeling med værelse, walk-in med hylder og eget badeværelse med spabad og bruseniche. 2. sal er med to værelser i hver ende og et toilet i midten. Flere gulve i lejligheden er af nyere dato.

Der er flere udskiftede vinduer i ejendommen og hele her­lig­heds­vær­di­en er klart bybækken, de mange kvadratmeter og den solrige og ugenerte tagterrasse, der hører med til lejligheden.

Når din bolighandel skal være en god oplevelse.

Når du står overfor en af de måske største beslutninger i dit liv, er det for mig vigtigt, at du møder en troværdig og engergeret mægler som har stor erfaring.

Johnny Sørensen

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

johnny@edc.dk40 15 91 6097 35 00 44EDC Skjern & Tarm A/S