Villa fra EDC

Præstegårdsvej 3

7361 Ejstrupholm

1.345.000 kr.

4/3 rum, 144 m²
Åbent hus med tilmelding 3. maj 9:00 - 16:00

Her får man en spændende by villa til familien med 2 børn eller familien som kommer fra land til by

Her får man en spændende by villa til familien med 2 børn eller familien som kommer fra land til by.

Central beliggende villa tæt på bymidte samt indkøb, skole, SFO, børnehave, vuggestue og ikke mindst det fantastiske område i Anlægget med den skønneste natur. Er man til en rask gåtur, kan en tur rundt om Ejstrup Sø bestemt anbefales. Og er man mere til en tur på Mountainbike, findes der en bane til dette formål i Anlægget. Derudover er der offentlig legeplads ved hallen. Alt sammen til fri afbenyttelse.
Denne flotte villa i 2 plan fra 1939 er på 104 kvm i stueetagen samt 40 kvm. på 1. salen, og derudover med nedgang til teknikkælder på 8 kvm. som også kan bruges til viktualierum. Villaen fremstår rigtig flot med sort tegltag fra 2004. Man bliver budt velkommen til denne lys gule pudset ejendom med stor carport fra 1988 på 40 kvm. med ståltag. I carporten er der plads til 2 biler, og yderlig plads til flere biler, eller andet foran huset. Derudover dejlig forhave. Går man videre kommer man til de skønneste udenomsarealer, i form af dejlig overdækket terrasse ved indgangen til fordøre. God lukket have/gårdhave, hvor man kan nyde en kop kaffe i fred og ro i den solrige have. Ud over de dejlige udenomsarealer findes udhus på 18 kvm. med støbt gulv, som er anvendelig til fryser hobbyrum eller evt. anneks. Der er også et rum med god plads til cykler og lign.

Villaen er indrettet på følgende måde:

Stor entre/forgang som er renoveret i 1998, lagt med klinkegulv samt troldtekt loft. Herfra er der indgang til fuldt funktionelt bryggers fra 1994, også lagt med klinkegulv samt troldtekt loft, med masser af skabsplads samt håndvask, og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Fra entreen er der indgang til badeværelse fra 1998, med klinkegulv med varme, troldtekt loft, badeværelset er monteret med bruseniche samt skabs­ar­ran­ge­ment og fliser på væggene. Herefter ledes man hen til husets hjerterum, nemlig det lyse og funktionelle køkken alrum fra 2013. Køkkenet med elementer fra "Kitchen", med alt i hvidevarer, samt masser af skabsplads. Køkken er i åben forbindelse til alrummet med klinkegulv samt troldtekt loft. Videre fra alrum som er i åben forbindelse til opholdsstuen, som er lagt med laminatgulv samt monteret med den hyggelige brændeovn fra 2000, som kan skabe varm stemning i de kolde vintermåneder. Husets 1. sal består af 3 værelser, 2 store værelser samt et som er lidt mindre, alle med trægulv, trælofter samt radiatorer. Derudover er 1. salen indrettet med repos.

Ejstrupholm er en rigtig aktiv by med stærke fællesskaber omkring skole, hal og forskellige foreninger, herunder sport, kreativitet, sang og m.m. Byen ligger i god køreafstand til flere driftige omegnsbyer, blandt andet Brande, Ikast, Herning, Silkeborg og Billund, så der er gode muligheder for pendlere. Ejstrupholm er smukt beliggende i det midtjyske ved Ejstrup Sø med masser af mulighed for gåture i naturen omkring Ejstrupholm, bla. med hjertestien samt det utrolige smukke Anlæg, men også nær både Nørlund og Gludsted Plantager. " Anlægget " ved Hallen med stor legeplads, boldplads, træ­nings­fa­ci­li­te­ter og ikke mindst i umiddelbar tilknytning til byens stadions som ligger lige ned til Ejstrup Sø. I Ejstrupholm er der mulighed for dag­lig­va­re­ind­køb, og der er flere andre butikker og handlende i byen. Ejstrupholm Skole går op til 9. klasse og der er SFO mulighed. Derudover nyere børnehave med mulighed for vug­ge­stu­e­plad­ser. Så alt i alt, en by med in­fra­struk­tu­ren på plads, og en by som er tryg at bo i og vokse op i.
Se nærmere her:

Ejstrupholm - Hjemmesiden for alle i Ejstrupholm og omegn

Fakta om Ikast-Brande (42.737 indbyggere)

Kommuneskat
25,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.509 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.811 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.176 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
23,2

Oplysninger

Sagsnr.
87602195
Boligareal
144 m²
Kælder
8 m²
Vægtet areal
152 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
654 m²
Antal etager
1
Byggeår
1939
Ombygget
2003
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
1.277 kr.
Pris/m²
8.849 kr.
Pris
1.345.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-4,00 %
Liggetid
174 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
70.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
7.709 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.161 kr.
Læs mere om boliglån

Det skal være en rigtig beslutning !

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter dig for at handle bolig. Derfor vil vi altid gøre os umage for at hjælpe dig godt videre med det, som er rigtig for dig. Vi ved, at det er en stor beslutning at handle bolig.

Tinne W. Lambertsen

Indehaver, ejendomsmægler & valuar

tinne@edc.dkEDC Nr. Snede

EDC Nr. Snede

Rosengade 20, 8766 Nørre Snede

876@edc.dk70 26 96 26