Villa fra EDC

Langelinie 32

7500 Holstebro

1.795.000 kr.

5/3 rum, 117 m²

Hyggelig mu­rer­mester­vil­la på 117 m² boligareal

Velkommen til Langelinie 32

Hyggelig mu­rer­mester­vil­la beliggende på en stille vej lige i bymidten på 117 m² boligareal, hvoraf de 40 m² er på 1. sal. Herudover er en carport på 15 m², et udhus på 16 m² samt 12 m² brugbar kælder.

Villaen er opført i røde sten med murede detaljer og med eternittag samt ved­li­ge­hol­del­ses­fri plastikvinduer fra 2006. Villaen er løbende renoveret med bl.a. nyt badeværelse på henholdsvis 1. sal og i stueplan i moderne stil fra 2005/2006 samt hul­mur­si­so­le­ret i 2006.

Fantastik hyggelig og ugeneret have med flere terrasser og udendørs vildmarksbad, hvilket giver haven den helt rigtige atmosfære til at nyde forår og sommer. Carporten er beliggende for enden af en lang indkørsel, hvorved der er god parkering til flere biler.

Beliggende i et stille område i centrum af byen i kort afstand til bymidten, populære Rolf Krake Skolen samt kulturlivet i Holstebro. Kort afstand til Holstebro Lystanlæg med gode gå-/løberuter samt flere musik/teater tilbud.

Indretning: Lys entré. Bryggers/baggang med nedgang til den brugbare kælder, der anvendes som vaskerum og vinkælder. I forbindelse med baggangen er et renoveret badeværelse med brus og inventar i moderne stil. Hyggeligt køkken i åben forbindelse til 2 stuer/alrum i forlængelse af hinanden med originale gulve og stuk samt en brændeovn. I forbindelse med køkkenet er et soveværelse. Fra entreen er der opgang til 1. sal, som indeholder et renoveret badeværelse med træbadekar, 2 værelser samt en hems med loft til kip.

Unik beliggenhed lige i centrum på en stille og rolig gade – tæt ved alt.

Det får din bolig solgt!

Med baggrund i bankverden og mange år i mæglerbranchen samt et stort drive og engagement sætter jeg en ære i, at du/I får et trygt salgsforløb.

Aase Tolbøll Sig

Ejendomsmægler

aase@edc.dk28 77 68 8928 77 68 89EDC Holstebro