Villa fra EDC

Bygmarken 3, Resen

7600 Struer

770.000 kr.

4/3 rum, 130 m²

Velindrettet og velholdt villa

Bo billigt og godt i Resen. Bygmarken 3 er beliggende i et godt landsbysamfund tæt på Struer, med en skøn udsigt over de åbne marker. En rigtig dejlig bolig på 130 veludnyttede m2. Hjemmet er indrettet med en god væ­rel­ses­af­de­ling - med 3 værelser og hjemmets skønne badeværelse. Badeværelset er flot renoveret med en stor bruseniche, et godt ovenlys og med meget plads. I forbindelse med væ­rel­ses­af­de­lin­gen ligger desuden hjemmets bryggers, som er praktisk indrettet, her er der plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter, opbevaring og garderobe. Lyst og renoveret spisekøkken med flot HTH-inventar med god plads til opbevaring og til hverdagens gøremål. Rummelig stue med gode in­dret­nings­mu­lig­he­der og med et dejligt lysindfald fra det store sydvendte vinduesparti mod haven.

Dejlig flisebelagt indkørsel til god og isoleret garage på 34 m2. Den skønne sydvendt have er primært er anlagt i græs, så den er nem at holde. Du får derfor rig mulighed for at nyde sommeren med familie og venner, på den dejlig sydvendt terrasse, hvor der er god plads til grill og hyggelige sammenkomster.

Resen er et lokalsamfund med et godt sammenhold. I Resen er der friskole, SFO og naturbørnehave. Resen er beliggende med 6 km. til Struer og kun 16 km. til Holstebro og motorvejen, der nemt forbinder dig med resten af landet. Fra Resen er der gode bus­for­bin­del­ser til Struer og Lemvig, hvor der er gode ind­købs­mu­lig­he­der og hvor også ung­doms­ud­dan­nel­ser­ne er at finde.

Bygmarken 3 er et velindrettet hus, beliggende i et velfungerende lokalsamfund og hvor der igennem de senere år er kommet flere unge familier til byen! Ta' med os på fremvisning og se hjemmets muligheder. Ring allerede i dag på tlf. 97 85 19 00, så aftaler vi en tid som passer dig.

Når en dør lukkes åbnes der en ny.....

Oprindeligt et citat fra Alexander Graham Bell, manden som opfandt telefonen. Citatet fortsatte dog således: ”…men vi har ofte så travlt med at ærgre os over den lukkede dør, at vi end ikke ænser den åbne." Hvor er det dog rigtigt - heldigvis har livet lært mig, at have fokus på den åbne dør.

Gitte Lund Ellebæk

Indehaver, ejendomsmægler

gitte.705@edc.dk40 45 19 4397 85 19 00EDC Ejen­doms­grup­pen