Villa fra EDC

Nørregade 20

7600 Struer

895.000 kr.

8/5 rum, 132 m²

Centralt beliggende ud­lej­nings­e­jen­dom med 2 gode lejligheder.

Nørregade 20 er beliggende tæt på Struer midtby, hvor der er med dejlig gågaden og et helt unikt havnemiljø med masser af aktivitet.
Ejendommen har gode an­ven­del­ses­mu­lig­he­der. Den kan udelukkende anvendes som ud­lej­nings­e­jen­dom eller du kan vælge at leje den ene lejlighed ud og selv bo billigt i den anden lejlighed. Sælger oplyser, at der er en årlig lejeindtægt på kr. 88.800.
1 sal rummer en 3-værelses lejlighed, som er indrettet med køkken - alrum, stue, badeværelse. Her er der desuden tilhørende 2 gode værelser og repos på 2. sal. Herfra er der en dejlig udsigt over vandet.

Stueplan rummer en 2-værelses lejlighed, som er indrettet med entre, badeværelse, køkken, stue, soveværelse

Struer, lydens by -byder med dens beliggenhed ved Limfjorden på såvel fantastiske na­tu­ro­p­le­vel­ser ved strand og havn, ligesom den byder på et rigt kulturliv, stort udbud af spe­ci­al­bu­tik­ker, spisesteder, skole og ud­dan­nel­ses­mu­lig­he­der- alt sammen i kort afstand fra hjemmet.
Ta’ med os til Nørregade 20 og se med selvsyn, hvad denne ejendom byder på. Tilmeld dig 1 til 1 fremvisning eller ring allerede i dag på 97851900, så aftaler vi en tid som passer dig. Vi viser frem alle ugens dage.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.