Villa fra EDC

Ølbyvej 14

7600 Struer

995.000 kr.

5/6 rum, 99 m²

Villa i vestbyen med kig til Limfjorden

Ølbyvej 14 ligger i Struers vestlige bydel, med kort afstand til gågaden, som ligger i forbindelse med et helt unikt havnemiljø. Indenfor kort afstand fra hjemmet er der mulighed for børnepasning, skole, fri­tidsak­ti­vi­te­ter og ind­købs­mu­lig­he­der. Tæt på adressen ligger Struer anlæg, hvor der er et stisystem med skøn oplevelser af årstidens forandringer i de anlagte bede. Fra hjemmet er der under to kilometer til Bremdal Strand, hvor der er rigtig gode bademuligheder.
Denne dejlige rødstensvilla i 3 plan er i stueplan indrettet med entre, hvorfra der er adgang til et dejligt køkken med udgang til terrasse. Fra køkkenet er der adgang til hjemmets spisestue og videre til en dejlig stue som er nem at indrette. I stueplan er der desuden opgang til 1. sal og nedgang til kælder.
1. sal indeholder repos, et dejligt lyst badeværelse, soveværelse samt 2 værelser. Her er desuden en altan, hvorfra der er kig til Limfjorden.
I kælderen er der et toilet, gode disponible rum samt et værksted.
I haven er der en dejlig hævet terrasse, flere bede og flisegang gennem haven til bl.a. en overdækket terrasse.
Ta' med os på fremvisning og se med selvsyn de dejlige rammer, som Ølbyvej 14 byder på. Tilmeld dig 1 til 1 fremvisning eller ring allerede i dag på 97851900, så aftalte vi en tid som passer dig. Vi viser frem alle ugens dage.

Når en dør lukkes åbnes der en ny.....

Oprindeligt et citat fra Alexander Graham Bell, manden som opfandt telefonen. Citatet fortsatte dog således: ”…men vi har ofte så travlt med at ærgre os over den lukkede dør, at vi end ikke ænser den åbne." Hvor er det dog rigtigt - heldigvis har livet lært mig, at have fokus på den åbne dør.

Gitte Lund Ellebæk

Indehaver, ejendomsmægler

gitte.705@edc.dk40 45 19 4397 85 19 00EDC Ejen­doms­grup­pen