Villa fra EDC

Vesterkærvej 18, Humlum

7600 Struer

895.000 kr.

4/3 rum, 202 m²

Charmerende stråtækt villa

Denne charmerende villa, kan både blive jeres kommende bolig eller kommende fritidsbolig. Med mulighed for at søge flexbolig giver det jer nemlig mulighed for at bestemme, om I vil flytte permanent til Vesterkærvej 18 eller nyde jeres ferie og andre fridage der.
Hjemmet er i stueplan indrettet med rummelig stue, med gode in­dret­nings­mu­lig­he­der og med en dejlig lysindfald fra det store vinduesparti, hvorfra der også er udgang til en god terrasse. Fra stuen er der desuden adgang til et værelse – samt til hjemmets dejlige lyse køkken med plads til spiseafdeling. Her er god op­be­va­rings­plads i de mange skabe. Stort lyst bryggers med god skabsplads og plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter, samtidig med at der er god gaderobeplads. I forbindelse med bryggerset er hjemmets badeværelse, en mindre gang samt et depotrum.
1. sal er indrettet med soveværelse med indbyggede skabe, stor repos ligeledes med skabsplads – samt værelse. Fra de to værelser er der udgang til altan, hvorfra du kan nyde den dejlige udsigt over skøn natur.
Høje træer omkranser den store have der er udlagt i græs, foruden den dejlige pergola der allerede er etableret haven er der gode muligheder for at skabe flere dejlige uderum, med plads til hygge og afslapning,. Her er desuden en dejlig syd/vestvendt terrasse til gode grillaftner og hyggeligt samvær med venner og familie. Til hjemmet er tilhørende et godt værksted samt skur med indgang fra haven.

Vesterkærvej 18 er beliggende i Humlum, tæt på det attraktive som­mer­hu­s­om­rå­de Toftum Bjerge. Toftum Bjerge er kendetegnet ved skøn natur i form af et kuperet terræn, samt en lækker og meget velbesøgt badestrand. Området har også en meget velbesøgt 18 hullers golfbane, og det bakkede landskab giver mulighed for paraglidning. - et meget dejligt og populært område.

Ta' med os på fremvisning af denne dejlige og charmerende fritidshus/villa byder på. Ring allerede i dag på tlf. 97851900, så aftaler vi en tid som passer dig - vi viser frem alle ugens dage.

Når en dør lukkes åbnes der en ny.....

Oprindeligt et citat fra Alexander Graham Bell, manden som opfandt telefonen. Citatet fortsatte dog således: ”…men vi har ofte så travlt med at ærgre os over den lukkede dør, at vi end ikke ænser den åbne." Hvor er det dog rigtigt - heldigvis har livet lært mig, at have fokus på den åbne dør.

Gitte Lund Ellebæk

Indehaver, ejendomsmægler

gitte.705@edc.dk40 45 19 4397 85 19 00EDC Ejen­doms­grup­pen