Villa fra EDC

Danmarksgade 13

7620 Lemvig

845.000 kr.

5/3 rum, 135 m²

Veldisponeret familievilla på central adresse

Søger I en bolig på en central adresse i Lemvig, er denne villa et velindrettet, rummeligt og ikke mindst fornuftigt bud på netop dét. I finder huset ganske tæt på stationen, bus­hol­de­plad­sen og de daglige fornødenheder, mens villaen derudover deler adresse med en fin, solrig byhave.

Udadtil flugter ejendommen fra 1920 med periodens byggestil, og I kan dermed forvente mange akkumulerede etagemeter fordelt på et kompakt, kvadratisk grundplan. Indretningen er med andre ord en velafprøvet disciplin, og foruden selve huset tæller ejendommen også en praktisk carport på 20 m².

De indre værdier beløber sig til hele 211 etagemeter fordelt på stueplan, første sal og den praktiske kælder. Sidstnævnte har I adgang til fra både boligen og fra haven, og her i underetagen finder I både villaens vaskerum og en lille håndfuld disponible rum, som er gode at have i baghånden. Og er I en almindelig familie, er det overvejende sandsynligt, at den egentlige bolig i første omgang sagtens vil kunne dække jeres behov.

Planløsningen fastholder nemlig opholdsrummene i husets stueplan, så førstesalen til gengæld er reserveret til værelser. Selv det veldisponerede badeværelse findes på første sal, og med et toilet i stueplan er det faktisk muligt at holde førstesalen helt privat, når I har gæster. De tre værelser har en fin, regulær størrelse, mens køkken-alrummet og opholdsstuen begge fremstår decideret rummelige. Køkkenet byder på gavmild plads til madlavning og spiseafsnit, og mellem rummene dublerer den sprossede glasdør som henholdsvis rumfordeler og rumforbinder.

En lille baggang giver jer samtidig en smutvej til baghaven, hvor den østvendte husfacade er hjemsted for en hyggelig for­mid­dagster­ras­se. Op ad dagen kommer resten af haven langsomt til sin ret, og bagerst på grunden finder I en skøn, lun solterrasse. Med sine 435 m² har selve grunden en ganske overskuelig størrelse, og både baghaven og de skærvebelagte bede mod vejen er overordnet set meget pasningsnemme.

Langt størstedelen af de daglige gøremål kan klares til fod, og I finder således også både Chri­sti­ne­lystsko­len, idrætshallen og flere ind­købs­mu­lig­he­der inden for de nærmeste par hundrede meter. Området omkring Lemvig er kendt for sine bakkede dale, og skønne natur omkring fjorden, der strækker sig helt ind til det hyggelige miljø på Lemvig havn.

Vesterhavet og Klosterheden ligger indenfor en afstand af 10 kilometer, og hér er der rig mulighed for skønne og smukke na­tu­ro­p­le­vel­ser året rundt.

I centrum af byen finder du adskillige dagligvare- og detailbutikker i hyggelig gågade samt havnemiljøet, der især om sommeren summer af liv.

Havneområdet har været gennem en stor forandring gennem de sidste ti år, hvor den har forvandlet sig fra en travl industrihavn til smukt havnemiljø med restauranter, lystbådehavn, skaterbane, legepladser, havnebad og senest det nyopførte klimatorium.

Byen har mange foreninger med fritidstilbud til alle aldre der både foregår i lokale bygninger samt i byens kulturcenter – Der findes endvidere motionscentre, svømmehal, 2 padle-tennis haller, aktiv ro-, og sejlklub, biograf, smuk golfbane og meget mere.

Kort sagt – En rigtig smuk havneby der med sin størrelse kærer for det nære og trygge miljø

Vi kan fortælle meget mere om huset og området, så kontakt allerede i dag EDC Lemvig på telefon 96 63 40 00, og lad os arrangere en fremvisning for jer.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71104494
Boligareal
135 m²
Kælder
76 m²
Vægtet areal
162 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
435 m²
Antal etager
3
Byggeår
1920
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
1.476 kr.
Pris/m²
5.216 kr.
Pris
845.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-15,00 %
Liggetid
806 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
45.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.204 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
4.071 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Kynde Lyng

Ejendomsmægler MDE og indehaver, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

laly@edc.dk61 33 20 86EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00