Villa fra EDC

Hovedgaden 34, Nørre Nissum

7620 Lemvig

495.000 kr.

6/4 rum, 123 m²

Klassisk mu­rer­mester­vil­la - god pris, stor grund

Hvordan kan man blive ejer af en nydelig mu­rer­mester­vil­la for en halv million? Svaret finder I her i Nissum, hvor vi udbyder denne ejendom, der byder på masser af den afdæmpede, attraktive charme, som mu­rer­mester­sti­len er garant for. Føj dertil et betragteligt antal etagemeter og ikke mindst en stor grund, der grænser direkte op til åbne marker.

Det flotte, halvvalmede tag er mu­rer­mester­vil­la­ens adelsmærke, og med rødt murværk og en vejvendte zinkkvist er udtrykket på én gang opdateret og præcis så klassisk, som man håber på med en ejendom fra 1931. Taget og kvisten samt træ/alu vinduerne er altsammen af nyere dato. Desuden skråner grunden let, og underetagen ligger dermed parterre og bliver ekstra anvendelig. Her er endda egen indgang, så ønsker I en højere udnyttelse af underetagen, står mulighederne på vid gab.

123 m² bolig plus fuld kælder giver tilsammen 214 etagemeter, og pladsen er med andre ord rigtig gavmild. Nederst byder kælderen på mange disponible rum, og at eksempelvis vaskerummet dertil er placeret hernede, frigiver pladsen ovenpå til de egentlige leverum. Dermed stiger boligens ud­nyt­tel­ses­grad ganske kraftigt.

Stueplan tæller et enkelt værelse, men ellers står den midterste etage i op­holds­rum­me­n­es tegn. I får således stue i åben forbindelse med et stort køkken-alrum, der er af nyere dato og derfor fremstår ekstra indbydende. Det er i øvrigt også her, I finder brændeovnen, der giver et fornuftigt supplement til fjernvarmen. Ved entréen ligger også boligens badeværelse, mens en egentlig væ­rel­ses­af­de­ling findes på første sal, hvor den møblérbare repos giver adgang til tre værelser.

Med to matrikler får I også god plads udenfor, hvor en hævet træterrasse flugter med det høje stueplan. Der er ligeledes fin plads til parkering bag huset, mens selve haven er nydelig og levende. De store rododendron er forsommerens farverige tilløbsstykke, mens randbedene og de høje, flotte træer er godt for jeres lokale fugleliv.

Men det sammenhængende byområde er andet og mere end dyreliv og vestjysk natur. Ud­dan­nel­ses­ste­der­ne og de stærke lokale kræfter holder gang i byen, der også tæller pizzeria, hal og hyggelige kulturhuse. Kører I til Lemvig, er turen hurtigt klaret, ligesom Klosterheden og stranden føjer lidt ekstra til her­lig­heds­vær­di­en.

Hvis I ønsker en fremvisning, så kontakt EDC Lemvig på telefon 96 63 40 00.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Per Søgaard Andersen

Ejendomsmægler MDE

peand@edc.dk24 97 42 5596 63 40 00EDC Lemvig