Villa fra EDC

Klosterhedevej 8, Gudum

7620 Lemvig

2.295.000 kr.

9 rum, 350 m²

Imponerende, smuk og historisk ejendom

Allerede ved mødet med ejendommen bliver man charmeret af den flotte bygning, der fremtræder i gamle munkesten med symmetrisk opbygning af døre og vinduer. Gamle store træer pryder foran huset og i gårdspladsen, og pig­stens­be­læg­nin­gen langs stuehuset får billeder af en tid med hestevogne frem på nethinden. Der er naturligvis en stor parklignende have bagved huset samt en skøn fliseterrasse.

Med flexbolig-ordningen bestemmer I selv om I vil flytte permanent til Klosterhedevej eller om I vil benytte stedet som fritidsbolig og nyde jeres ferie og andre fridage der.
Stuehuset er opført tilbage i 1840, her er den gamle stil velbevaret bl.a. med de flotte synlige bjælker og fyldingsdøre.

Hjemmet er i stueplan indrettet med entre, med flot rustikt klinkegulv – samt trappe til 1. sal. Køkken med hvidt inventar med fyldnings låger, her går entreens rustikke klinkegulv igen. Fra køkkenet er der adgang til hjemmets hyggelige spisestue med trægulv og smukke malede døre og bjælker i blå nuancer – samt udgang til dejlig terrasse. I den lille stue går de samme farver og charmerende detaljer fra spisestuen igen, herfra er der åben til den smukke og rummelige pejsestue, som igen har det smukke rustikke klinkegulv. De mange vinduer giver et dejligt og behageligt lysindfald i stuerne. Hjemmet har et dejligt, lyst badeværelse med træpaneler på vægge - samt rustikt klinkegulv, her er bruseniche og plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Fra hjemmets anden indgang, hvor der tidligere var lægepraksis, er indrettet med gang, badeværelse, kontor samt værelse, hvor her tidligere var klinik, med vand og afløb. Denne del af boligen vil være ideel for frisør, massør eller lignende.

1. sal er indrettet med stor væ­rel­ses­af­de­ling med intet mindre en 5 gode værelser. De to største værelser kan åbnes op til fransk altan via dobbeltdør. Her er ydermere et dejligt badeværelse med bruseniche.

Det tilhørende udhus er indrettet med 60 kvm. udhus hvor der er olietank, 2 mindre hestebokse samt plads til opbevaring og her er ydermere 30 kvm. garage.

Hjemmet er beliggende med kun ca. 10 km. til både Struer og Lemvig. Begge byer har et fantastisk havnemiljø med mange aktiviteter.

Der er ingen tvivl om, at køber vil opnå noget helt særligt ved erhvervelse af denne ejendom. Tag med os på fremvisning og se med selvsyn de dejlige rammer, som Klosterhedevej 8 byder på. Tilmeld dig 1 til 1 fremvisning eller ring allerede i dag på 97851900, så aftalte vi en tid som passer dig. Vi viser frem alle ugens dage.

Når en dør lukkes åbnes der en ny.....

Oprindeligt et citat fra Alexander Graham Bell, manden som opfandt telefonen. Citatet fortsatte dog således: ”…men vi har ofte så travlt med at ærgre os over den lukkede dør, at vi end ikke ænser den åbne." Hvor er det dog rigtigt - heldigvis har livet lært mig, at have fokus på den åbne dør.

Gitte Lund Ellebæk

Indehaver, ejendomsmægler

gitte.705@edc.dk40 45 19 4397 85 19 00EDC Ejen­doms­grup­pen